Acasă Economic A cincea zi de protest la Fisc

A cincea zi de protest la Fisc

1737
3
DISTRIBUIȚI

l angajaţii Trezoreriei au lucrat

 

Salariaţii Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice au continuat şi ieri protestul spontan, nemulţumiţi de proiectul salarizării unice, care va conduce la scăderea retribuţ iilor acestora. Ieri dimineaţă, singurii care desfăşurau activitate erau angajaţii din Trezoreria statului, restul ieşind pe holuri sau în faţa instituţiei pentru a trage un nou semnal de alarmă în privinţa situaţiei cu care se confruntă. De suferit de pe urma acestor mişcări au avut contribuabilii care nu ştiau că finanţiştii protestează, blocând activitatea instituţiei. De altfel, finanţiştii nu ştiau nici ieri câte ore va dura protestul, această decizie fiind la latitutinea tuturor, însă au declarat că se va desfăşura „pe termen nelimitat“. Preşedintele Alianţei Naţionale „Sed Lex“, Cristian Aanei, spera ieri că discuţia pe care urma so aibă, împreună cu ai săi colegi din ţară, cu decidenţ ii de la centru, să se materializeze în rezultate pozitive pentru toţi finanţiştii din teritoriu. „Colegii vor hotărî cât ţine protestul, doar ei sunt în măsură să decidă oprirea acţiunii, fiind una spontană. Marţi, la ora 14.30, am preluat toate documentele de la contribuabili, am oferit serviciile de care contribuabilii aveau nevoie. Am găsit soluţii şi în această privinţă Vedem astăzi (n.r. ieri) ce deschidere vor avea cei din conducerea Ministerului Finanţelor în privinţa proiectului legii salarizării unice. Vrem să ne desfăşurăm activitatea normal, decent, iar aplicarea noii legi să nu influenţeze în mod negativ veniturile pe care le obţinem cei din Finanţe“, a declarat Cristian Aanei. Ieri a fost a cincea zi în care finanţiştii din cadrul Fiscului nemţean au protestat spontan.  (Natalia RÎŞTEI)

 

 

3 COMENTARII

  1. In democratie , statul este in slujba cetatenilor, iar finantistii in slujba contribuabilului.In Romania,acesti angajati sunt in slujba statului, iar statul e o mana de …Ce salarii au?

  2. Majoritatea sunt slab pregatiti profesional, depasiti. Daca mergi la 3 ghisee diferite cu aceeasi problema,primesti 3 raspunsuri total diferite. Au o atitudine aroganta, superioara, sfidatoare ca si cum trebuie sa le aduci osanale ca te baga in seama vorbind monosilabic cu tine. Asta mai lipsea, sa faca si greva dupa ce ca au salarii mult mai mari ca alti bugetari. Daca nu credeti uitati-va pe declaratiile de avere.

  3. Atitudinea aroganta ascunde lipsa de virtuti.Chiar ei spuneau ca protestul nu afecteaza contribuabilul.Atunci de ce ne mai trebuie fisc?Sa plece la munca reala, in sistemul privat, nu sa ne ceara banii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here