Acasă Eveniment Accident cu maşina de transport pâine

Accident cu maşina de transport pâine

1437
0
DISTRIBUIȚI

Luni după-amiază (26 februarie), în comuna Vânători-Neamţ, a avut loc un accident de circulaţie în dreptul intersecţiei drumului naţional cu cel care duce spre satul Lunca.

Evenimentul, care s-a soldat cu rănirea uşoară a doi tineri,             s-a petrecut în următoarele împrejurări stabilite de poliţişti. Un localnic în vârstă de 21 de ani, care conducea un autotu-rism, având-o ca pasageră pe o vecină de 17 ani, a încercat să intre în depăşirea unei dubiţe de transport pâine, în condiţiile în care aceasta era deja angajată într-un viraj la stânga. Primul şofer a călcat marcajul longitudinal continuu şi a intrat în co-liziune cu dubiţa. Din impact, maşina mică s-a răsucit, după care s-a răsturnat pe o parte. Şoferul imprudent şi tânăra din dreapta – faţă au suferit câteva leziuni la cap, dar au refuzat să fie transportaţi la spital pentru investigaţii medicale suplimentare. Ambii conducători auto implicaţi în eveniment au fost verificaţi cu etilotestul, rezultatul indicând că nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Oamenii legii fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Un alt accident s-a întâmplat în aceeaşi după-amiază, la sensul giratoriu de la intersecţia străzilor Fermelor cu bulevardul Traian şi bulevardul Gene-ral Nicolae Dăscălescu, în municipiul Piatra-Neamţ. Agenţii rutieri au stabilit că un localnic de 66 de ani conducea un autoturism în giratoriu şi a fost acroşat de altă maşină. După impact, o femeie de 39 de ani, pasageră, a fost transportată la spital, însă nu a rămas internată. Conducătorul celui de-al doilea autoturism, un pietrean de 70 de ani, se afla sub influenţa alcoolului.

Pe aceeaşi linie rutieră, în noaptea de 26 spre 27 februarie, poliţiştii romaşcani au depistat un localnic de 55 de ani care şofa beat pe bulevardul Roman Muşat. Respectivul a refuzat să se supună prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, drept pentru care s-a ales cu dosar penal.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here