Acasă Economic Accident grav la Săbăoani

Accident grav la Săbăoani

1079
0
DISTRIBUIȚI

Neatenţia în conducere a dus la producerea unui grav accident rutier, în după-amiaza de 23 martie, pe la ora 16, în afara comunei Săbăoani, în zona castelului de apă, pe DN 2. Evenimentul, soldat cu rănirea a trei persoane, a avut loc în următoarele împrejurări stabilite de poliţişti.

Un bărbat în vârstă de 58 de ani, din judeţul Vrancea, conducea un Volkswagen Passat (înmatriculat VN-86-DKW) având direcţia de mers Iaşi – Bacău şi, din cauza neatenţiei a intrat pe sensul opus, în coliziune frontală cu un Fiat Punto, înmatriculat în Italia, la volanul căruia se afla o femeie de 42 de ani, din Trifeşti. Coliziunea a fost atât de puternică încât Fiat-ul a fost făcut „armonică“, iar şoferiţa şi un pasager au rămas încarceraţi. Pentru eliberarea victimelor au intervenit pompierii militari de la Descarcerare, care au muncit aproape o oră ca să taie maşina şi să îi scoată pe răniţi. Şoferiţa din Trifeşti s-a ales cu cele mai multe leziuni însă, totodată, şi concubi-nul acesteia (un cetăţean italian de 60 de ani) alături de celălalt conducător auto au suferit vătămări. Victimele au fost transportate cu ambulanţa la Spitalul Municipal Roman.

„Conducătoarea autoturismului din Trifeşti a fost diagnosticată cu politraumatism, contuzie toraco-abdominală, contuzie de umăr, contuzie forte de bazin şi fractură dublă de tibie şi peroneu stâng. A fost investigată şi este monitorizată pe secţia Ortopedie. Celelalte două victime ale accidentului, doi bărbaţi, prezintă contuzii ale membrelor, dar sunt contuzii uşoare, care nu le pun viaţa în pericol“, a declarat doctorul Oana Onu, directorul medical al Spitalului Roman.

Poliţiştii au stabilit că şoferul vrâncean care a comis accidentul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Cercetările sunt conti-nuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here