Acasă Eveniment Accident în intersecţie

Accident în intersecţie

1348
0
DISTRIBUIȚI

Marţi (18 aprilie), în intersecţia DN 2 cu DJ 201C, care duce spre Tămăşeni – Răchiteni, a avut loc un uşor accident rutier – o autoutilitară şi un autoturism Opel s-au ciocnit. Evenimentul s-a petrecut pe la ora 13, iar impactul dintre cele două vehicule a blocat circulaţia pe DN 2 pentru câteva zeci de minute.

„Din primele veri-ficări efectuate a reieşit că un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Sălaj, care conducea o autoutilitară (înmatriculată CJ-17-EOZ – n.r.), încadrându-se de pe un drum secundar pe DN 2, nu a acordat prioritate unui autoturism (Opel înmatriculat GL-33-LAV – n.r.) care circula dinspre municipiul Roman către Iaşi, intrând în coliziune cu acesta. Autoturismul care se deplasa pe direcţia Roman – Iaşi era condus de un bărbat de 41 de ani din Galaţi. În urma impactului a rezultat rănirea pasagerei din autoturismul înmatriculat în Galaţi, o femeie de 26 de ani. Ambii conducători auto au fost verificaţi cu etilotestul, iar rezultatele au fost negative“, a precizat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al  Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Intersecţia DN 2 cu DJ 201C este considerată foarte periculoasă în condiţiile în care nu este semnalizată adecvat.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here