Acasă Eveniment Accident la Ruginoasa

Accident la Ruginoasa

1501
1
DISTRIBUIȚI

Neatenţia în conducere a dus la producerea unui uşor accident, ieri dimineaţă, în satul Bozienii de Sus, al comunei Ruginoasa, unde două maşini (o Skoda şi o Dacia) s-au ciocnit.

Poliţiştii au stabilit, din primele cercetări, că unul din vehicule a virat la stânga către Budeşti (Făurei), iar celălalt se afla în depăşire, aşa că s-au izbit. Şoferii (un gălăţean de 80 de ani şi un ieşean de 20 de ani) au scăpat nevătămaţi, în schimb pasagerii lor, o femeie în vârstă de 70 de ani aflată în Skoda şi un tânăr de 29 de ani din Dacia, au suferit mai multe contuzii.

La locul evenimentului au intervenit un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi pompierii care au asigurat măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor. Victimele au fost transportate la Spitalul Municipal Roman, pentru îngrijiri medicale, iar oamenii legii fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Un alt accident a avut loc în ziua de 4 iunie, pe DJ 155J, la Grumăzeşti. Din cercetări a reieşit că un localnic de 59 de ani a intrat cu maşina în autoturismul parcat de o consăteancă de 31 de ani. Şoferul era beat şi avea permisul suspendat din octombrie 2017, tot pentru consum de alcool.

Tot în ziua de 4 iunie, agenţii rutieri au identificat alţi trei conducători auto care erau beţi. Este vorba despre un bărbat de 44 de ani din Rediu (care rula pe DJ 159C), un pietrean de 44 de ani (care şofa pe strada General Nicolae Dăscălescu) şi un romaşcan de 49 de ani, la Sagna. Cei trei au fost duşi la spital în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Consumul de alcool a dus la producerea altui accident în care a fost implicat un bărbat de 42 de ani, din judeţul nostru; evenimentul petrecându-se ieri, în localitatea băcăuană Mănăstirea Caşin.

Un localnic de 73 de ani, care era beat la volan, conducea un autoturism pe direcţia Adjud-Bacău, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat pe contrasens în autoutilitara condusă bărbatul de 42 de ani, din judeţul nostru. Coli-ziunea a dus la rănirea băcăuanului, care a fost transportat la Spitalul Adjud.

(Mihai SAVA)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here