Acasă Eveniment Accidente în serie

Accidente în serie

795
0
DISTRIBUIȚI

Zăpada căzută în weekend pe şoselele judeţului a îngreunat circulaţia rutieră şi a dus la producerea mai multor accidente.

Unul s-a petrecut sâmbătă (2 decembrie), la prânz, în comuna Gherăieşti, când un şofer a scăpat maşina de sub control, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a intrat frontal în altă maşină, după care a ajuns cu autoturismul în şanţ. Ambele vehicule au fost avariate dar, din fericire, impactul nu s-a soldat cu victime.

Tot sâmbătă, seara, pe la ora 19, un alt eveniment rutier s-a întâmplat în zona trecerii pentru pietoni de la Laguna (cartierul Precista al municipiului Piatra-Neamţ). Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că şoferul unui Fiat (înmatriculat NT-08-EKC) nu i-a dat prioritate unei bătrâne care traversa regulamentar şi a izbit-o cu maşina. Victima a scăpat cu câteva traumatisme uşoare, fiind preluată de o ambulanţă SMURD şi transportată la spital. Conducătorul auto este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.

Tot la sfârşitul săptămânii trecute a avut loc un alt accident pe DN 15B, în Vânători-Neamţ. Martorii spun că o căruţă în care erau mai mulţi ţigani a tăiat calea unei maşini la volanul căreia se afla o tânără, având ca pasager încă o persoană. Coliziunea s-a întâmplat în zona Hanului Urşilor, în condiţiile în care afară era întuneric, vizibilitatea sub 20 de metri, atelajul nu era semna-lizat, iar persoanele din căruţă nu purtau veste reflectorizante. Din impact, calul a murit, iar şoferiţa şi pasagerul acesteia au suferit mai multe leziuni. Victimele, conştiente fiind, au fost duse la spital. (Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here