Acasă Social Activităţile educative şi recreative de la Biblioteca Judeţeană continuă

Activităţile educative şi recreative de la Biblioteca Judeţeană continuă

693
0
DISTRIBUIȚI

Reprezentanţii Bi-bliotecii Judeţene „G.T. Kirileanu“ au dat startul activităţilor educative şi recreative, săptămâna aceasta, din rândul cărora nu vor lipsi cursurile şi cluburile de limbi străine, colocviile şi muzica.

Aşadar, astăzi, de la ora 17, în Sala „Info-Club“ va începe cursul de limba engleză, nivel intermediar, coordonat de prof. Doina-Cecilia Iordăchescu.

Miercuri, de la ora 17, în Sala Atelier „Veronica Micle“ va începe Clubul de limba engleză, iar de la aceeaşi oră, dar la Secţia arte, multimedia şi carte străină „Victor Brauner“ va avea loc Clubul de franceză, al cărui coordonator este prof. Elena David. Tot de la 17, în Sala „Info-Club“ se va derula cursul de limba engleză, nivel începător, coordonat de prof. Doina-Cecilia Iordăchescu.

Joi, de la ora 11, Sala „Tezaur“ va găzdui evenimentul „Emin – Veronica – cea mai frumoasă poveste de dragoste din istoria literaturii române (I);168 de ani de la naşterea scriitorului Mihai Eminescu (15 ianuarie 1850 – 15 iunie 1889). În cadrul acestuia vor avea loc colocvii, un recital de poezie, audiţii, vizionări şi o expoziţie de publicaţii. De la ora 17, în Sala Atelier „Veronica Micle“ se va desfăşura Clubul de limba engleză, iar în Sala „Info-Club“, cursul de limba engleză, nivel intermediar.

Vineri, de la ora 16, Sala Atelier „Veronica Micle“ va fi gazda evenimentului „Muza Euterpe“, o pledoarie pentru muzica clasică, însoţită de exemplificări audio-vizuale comentate de dr. Constantin Goilav. În program: G.F. Handel – Oratoriul Messiah. Apoi, de la ora 17, în Sala Atelier „Veronica Micle“ se va derula atelierul de conversaţie în limba germană pentru începători adresat tinerilor şi adulţilor şi coordonat de Cătălin Nemţanu.

(Natalia RÎŞTEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here