Acasă Social „A’POSTROPH“, salonul care dă valoare frumuseţii

„A’POSTROPH“, salonul care dă valoare frumuseţii

1178
0
DISTRIBUIȚI

l spaţiul dedicat înfrumuseţării, sub toate aspectele, a fost deschis în Piatra-Neamţ, pe strada 22 Decembrie, nr. 6 l profesioniştii „A’POSTROPH“ ridică frumuseţea la noi standarde

Profesionişti într-ale frumuseţii, cunoscuţi de la Salonul „Sanda“ şi „Annaspa“, din Piatra-Neamţ, au decis să ofere cetăţenilor acestui oraş o gamă şi mai largă de servicii profesionale, bazate pe experienţă şi noi tehnologii, înfiinţând un nou salon – „A’POSTROPH“. Spaţiul a fost deschis pe data de 1 februarie, în Piatra-Neamţ, pe strada 22 Decembrie, nr. 6, şi oferă clienţilor servicii de cea mai înaltă calitate la preţuri accesibile fiecărui buzunar. Salonul „A’POSTROPH“ îşi aşteaptă clienţi cu o atmosferă caldă, primitoare şi relaxantă, într-un spaţiu cu stil, elegant, care, cu siguranţă, se pliază pe gusturile celor mai pretenţioşi clienţi. „A’POSTROPH“ este un salon modern, amenajat în tonuri de alb şi negru, iar spaţiile care deservesc fiecare serviciu în parte oferă clienţilor confort prin decorul special creat şi prin tehnologiile şi produsele de top care sunt utilizate de către profesionişti. Noul salon pune la dispoziţie servicii complexe de înfrumuseţare, folosind cele mai noi şi eficiente tehnologii şi produse profesionale. Profesioniş tii „A’POSTROPH“, cu o vastă experienţă în domeniul înfrumuseţării, lucrează după noi standarde menite să demonstreze că totul este posibil atunci când există pasiune, implicare, dăruire şi abnegaţie.

„Îndrăznim să conturăm naturaleţea şi frumuseţea în tot ceea ce facem“

Salonul „A’POSTROPH“ este locul care dă valoare frumuseţii, sub toate aspectele, conturând naturaleţ ea, simplitatea. Este locul în care clientul este binedispus, devine important şi încrezător, în care se redescoperă. „Da, facem frumuseţe din pasiune şi din împărtăşirea darurilor. Noi, cei care ne mândrim că purtăm numele «A’POSTROPH», vrem să împlinim dorinţa unei reflexii, reflexia gândurilor atunci când clientul se oglindeşte. Când se gândeşte la el, la schimbare, la motivaţie ori evoluţie, suntem aici! Echipa Salon «Sanda» şi «Annaspa» s-au unit în «A’POSTROPH». Şi nu întâmplător suntem împreună – o echipă numeroasă, educată în spiritul artistic şi creativ, în continuă formare profesională şi evoluţie. Despre cine suntem şi ce ştim să facem, ne pricepem să ne lăudăm, dar nu pentru că ne place, ci pentru că ştim ce valori dăruim, de aceea îi lăsăm pe clienţi să umple rândurile noului nostru volum. Sunt ani de experienţă cu oameni, produse, modă, tendinţe, fashion în care consideră m că ne-am împlinit profesional pentru acest moment. Am adunat tot ce cunoaştem mai frumos, am întrebat şi cooptat profesioniş ti despre o imagine corectă, ne-am conectat atât la clasicele cât şi la ultimele tendinţe şi am ajuns la concluzia că naturaleţea are o eleganţă aparte, că lucrurile simple nu se mai găsesc uşor, deşi sunt cele mai la îndemână. Îndrăznim să conturăm naturaleţ ea şi frumuseţea în tot ceea ce facem, dar mai ales să o prezentăm ca pe o alternativă sănătoasă a lucrurilor complicate. «A’POSTROPH» s-a format din dorinţa de a arată că frumuseţ ea poate să însemne mai mult decât ceea ce este cunoscut la nivelul oraşului“, a declarat Anna Claudia Chiţu, administratorul Salonului „A’POSTROPH“. (Natalia RÎŞTEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here