Acasă Blog

Jaf la Casa de Ajutor Reciproc

0

Sediul Casei de Ajutor Reciproc (CAR) a pensionarilor din comuna Zăneşti a fost spart, în noaptea de miercuri spre joi (18/19 iulie), de nişte necunoscuţi, care au sustras 35.000 de lei. Jaful s-a petrecut pe la ora 2, şi la acesta au participat cel puţin trei persoane, după cum cred poliţiştii.

Florin Tiberiu Ioniţă – înlocuitorul lui Dulamă în Consiliul Judeţean

0

În şedinţa ordinară de joi, 19 iulie, consilierii judeţeni au validat mandatul unui nou coleg, din tabăra PMP – Florin Tiberiu Ioniţă.

S-a aruncat de pe spital

0

Ieri dimineaţă, la ora 7.20, un bărbat de 80 de ani, venit în vizită la soţia lui, s-a aruncat în gol de pe acoperişul Spitalului Vechi, din municipiul Piatra-Neamţ

Cinci persoane otrăvite, într-o singură zi

0

Marţi (17 iulie), cu puţin timp înainte de miezul nopţii, la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Neamţ au ajuns cinci persoane intoxicate ca urmare a consumului de ciuperci.

Microbuz pietrean implicat într-un accident la Fălticeni

0

Ieri dimineaţă, un microbuz de transport persoane (înmatriculat NT-01-BCG), care aparţine unei firme din municipiul Piatra-Neamţ, a fost implicat într-un accident rutier, pe E 85, la ieşirea din Fălticeni spre Suceava, în zona iazurilor.

Plan concret de măsuri pentru igienizarea lacului Izvoru Muntelui

0

Prefectura pare să fi găsit soluţia pentru rezolvarea problemei cauzate de tonele de deşeuri care s-au acumulat în ultimele săptămâni pe luciul lacului Izvoru Muntelui.

18 răniţi la nunta de la „Vânătorul“

0

Mai multe persoane care participau la o nuntă la pensiunea „Vânătorul“, situată în staţiunea Durău, au fost rănite, în seara de 15 iulie, după ce terasa de la salonul pentru evenimente (restaurant „Dochiana“) s-a rupt.

Piaţa din Târgu-Neamţ a luat foc de la un scurtcircuit

0

Incendiul care a distrus, în seara de 14 iulie, acoperişul pieţei agroalimentare din oraşul Târgu-Neamţ a pornit de la un scurtcircuit produs la un conductor electric defect, potrivit Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava“.

Incendiu la piaţa din Târgu-Neamţ

0

Un puternic incendiu a izbucnit în seara de 14 iulie, la piaţa  agroalimentară din centrul oraşului Târgu-Neamţ.

Maşină incendiată de doi copii

0

Un copil în vârstă de 12 ani şi altul de 9 ani, ambii din municipiul Piatra-Neamţ, au dat foc unei maşini parcate în zona cartierului 1 Mai al urbei de sub Pietricica, în seara de 13 iulie.

Se închide circulaţia la pasaj

1

Timp de două săptămâni (în intervalul 16 iulie – 8 august) circulaţia rutieră în centrul municipiului Piatra-Neamţ va fi blocată, din cauza efectuării unor lucrări la pasajul de sub Curtea Domnească.

Incendiu devastator la fabrica de peleţi din Roman

0

Din cauza unei role care s-a gripat în timpul funcţionării (aceasta făcând parte din sistemul de transmisie a deşeurilor lemnoase), în noaptea de 12 spre 13 iulie, a izbucnit un violent incendiu la un buncăr  de rumeguş al fabricii de peleţi SC Lemn Grup SRL, situată în munici-piul Roman, la ieşirea către judeţul Iaşi.