Acasă Blog

Iar licitaţii la piaţă

0

Pe data de 22 ianuarie, începând cu ora 12, societatea care administrează Piaţa Centrală din Piatra-Neamţ – CMI Urban – organizează o nouă rundă de licitaţii pentru ocuparea spaţiilor comerciale care încă sunt libere în complexul agroalimentar.

Program de vizită, cu restricţii, la Spitalul Judeţean

0

După Spitalul Municipal de Urgenţă Roman, şi Spitalul Judeţean (SJ) a început, de ieri, să impună restricţii de vizită aparţinătorilor care doresc să ia legătura cu cunoştinţele lor, internate în unitatea sanitară.

Specialiştii PSD: o familie de doi adulţi şi doi copii poate trăi bine cu 2.600 lei pe lună

1

Comisia de Insolvenţă la Nivel Central, din care fac parte, printre alţii, reprezentanţi ai Ministerului Muncii, a publicat în Monitorul Oficial o Decizie privind aprobarea Criteriilor generale pentru stabilirea nivelului de trai rezonabil.

Fostul adjunct al comandantului Poliţiei, şef la Ordine Publică

0

Comisarul-şef Neculai Catană, fost adjunct al lui Paul Tablan (comandantul Inspectoratului Jude-ţean de Poliţie), a fost împuternicit pe funcţia de şef al Serviciului Ordine Publică, începând cu data de 15 ianuarie.

Tânăr carbonizat de la un reşou improvizat

0

Marţi seara (15 ianuarie), un tânăr de 26 de ani, din municipiul Roman, a murit după ce s-a electrocutat şi apoi a fost carbonizat lângă un reşou improvizat.

Percheziţii la un contrabandist de ţigări

0

Lucrătorii Secţiei de Politie Rurală Săbăoani au făcut o descindere, în ziua de 15 ianuarie, la locuinţa unui bărbat în vârstă de 68 de ani, din satul Gherăeştii Noi (al comunei Gherăeşti), întrucât din investigaţiile desfăşurate de oamenii legii a rezultat că acesta se ocupă cu contrabanda de ţigări.

Tîrgu-Neamţ devine, obligatoriu, Târgu-Neamţ

0

Potrivit Legii nr. 290 din 29 noiembrie 2018 privind organizarea administrativă a teritoriului României, oraşul Tîrgu-Neamţ a devenit, oficial, Târgu-Neamţ, anunţă autorităţile din urbea de sub cetate.

A crescut plafonul pentru acordarea ajutorului la încălzire

1

Limita maximă până la care cetăţenii pot solicita ajutoare pentru încălzirea locuinţelor a fost majorată, de luna aceasta, la 750 de lei (de la 615 lei, în decembrie 2018), aşa încât de aceste subvenţii vor putea fi accesate de mai multe familii din judeţ.

Accidente de sezon pe pârtii

0

Cele două pârtii care au fost deschise recent în judeţul nostru (de la Durău şi de la Piatra-Neamţ) au fost luate cu asalt la sfârşitul săptămânii trecute de sute de turişti dornici de distracţie.

Primarul de Crăcăoani, judecat pentru fraudă cu fonduri europene

0

La începutul acestei săptămâni, procurorii DNA l-au trimis în judecată pe Petru Zamfir, primarul comunei Crăcăoani, pentru „folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete şi omisiunea de a furniza, cu ştiinţă, datele cerute potrivit legii pentru obţinerea de fonduri europene“.

„Bucharest Short Film Festival (BSFF)“

0

Am avut curiozitatea elementară de a privi câteva dintre producţiile regizorale ale Festivalului de film de scurt-metraj „Bucharest Short Film Festival (BSFF)“, aflat la a III-a ediţie şi organizat sub auspiciile imagistice şi halucinante ale lui Radu Munteanu şi ale Fundaţiei „C.M.IMAGO“.

TIR în „derivă“ la Horia

1

Vinerea trecută (11 ianuarie), pe fondul condiţiilor meteo nefavorabile şi a carosabilului acoperit cu zăpadă, şoferul unui autotren a pierdut controlul direcţiei, iar TIR-ul a derapat, ieşind de pe şosea, în afara DN 2, la Horia.