12.6 C
Piatra Neamt
sâmbătă, martie 23, 2019
Acasă Blog

Pompierii romaşcani, salvatori în Mirceşti

0

Militarii Detaşamentului de Pompieri Roman au intervenit, vineri după-amiază (22 martie), la ora 13, pentru descarcerarea victimei unui accident de circulaţie petrecut în satul Iugani (al comunei ieşene Mirceşti).

Şantier după şantier la Secţia Pediatrie

0

Reabilitarea şi modernizarea Pediatriei Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Piatra-Neamţ, proiectul care poate înlocui cu succes un ghid de proaste practici investiţionale, va beneficia de un şantier intrat  în prelungirile prelungirilor.

Şi-au construit casă într-un copac

0

O situaţie cel puţin neobişnuită au descoperit poliţiştii locali pietreni în timpul unei acţiuni specifice de identificare a persoanelor fără adăpost cu scopul de a le oferi sprijin specializat şi un acoperiş provizoriu deasupra capului.

Maşină lovită de tren

0

Pe fondul unor defecţiuni tehnice la o roată care s-a înţepenit lângă o traversă, ieri după-amiază, un autovehicul a rămas blocat pe trecerea la nivelul căii ferate neprevăzută cu bariere, din comuna Cordun, fiind lovit de un tren inter-regio.

SUNT UN BOU SAU UN ZIMBRU (după numele unui tablou)

0

Pe scara unei logici sănătoase „la cap“, Laurenţiu Dimişcă nu se înscrie!

Mamă şi fiică dispărute

0

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi cei ai Secţiei Rurale Gârcina derulează activităţi în vederea depistării unei localnice în vârstă de 25 de ani şi a fiicei acesteia, de un an, care au dispărut pe 15 martie.

Bătăuş arestat

0

Marţi (19 martie), poliţiştii Secţiei Rurale 12 Bicaz au depistat şi reţinut un tânăr în vârstă de 25 de ani, din comuna Borca, pe numele căruia erau emise două mandate de executare a pedepsei închisorii.

Incendiu de proporţii în pădurea Izvoru Muntelui

0

Pe parcursul zilei de luni (18 martie), pompierii, alături de membrii serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă, au intervenit pentru localizarea şi lichidarea a 18 arderi de vegetaţie uscată şi litieră, care au afectat o suprafaţă de aproximativ 32 de hectare.

Găsit mort în fânăria arsă

0

Un bărbat de 60 de ani a fost găsit decedat, ieri dimineaţă, printre resturile unei fânării din satul Grozăveşti (al comunei Hangu), care a fost incendiată.

Proiectil găsit de un adolescent

0

Duminică după-amiază (17 martie), pe la ora 18.30, un adolescent în vârstă de 16 ani a descoperit o piesă de muniţie neexplodată, pe malul pârâului Neamţu, în satul Pluton (al comunei Pipirig).

Poliţia Locală: 153 de amenzi într-o săptămână

0

153 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare se ridică la 20.050 de lei, au aplicat poliţiştii Poliţiei Locale Piatra-Neamţ în perioada 11 – 17 martie.

Salvaţi de la îngheţ pe Ceahlău

0

O acţiune dificilă au avut de înfruntat salvamontiştii nemţeni care au fost de serviciu la Baza de la cabana Dochia de pe Ceahlău weekendul trecut.