Acasă Blog

Război între valutişti

1

Schimbul ilegal de valută practicat de persoanele neautorizate, de bişniţari, în zona centrală a municipiului Piatra-Neamţ, activitate despre care oamenii legii au informaţii amănunţite de foarte mulţi ani, iscă patimi între cei care se îmbogăţesc din tranzacţii financiare ilegale.

Moldova strânge semnături pentru autostradă

1

Dacă guvernanţii nu vor construi autostrăzile A8 şi A7 din proprie iniţiativă, le vor construi constrânşi de voinţa cetăţenilor.

Semafoare pe strada General Dăscălescu

0

Una dintre cele mai periculoase străzi din Piatra-Neamţ, pe care se produc frecvent accidente în care sunt implicaţi pietonii aflaţi în traversare, a devenit ceva mai sigură, începând de ieri.

Bază sportivă modernă – inaugurată la Gârcina

0

Primăria Gârcina a inaugurat, la finele săptămânii trecute, o bază sportivă modernă în zona Oprişeni, într-un mod inedit.

Viceprimar condamnat pentru delapidare

0

Romeo Constantin Trofin, viceprimarul comunei Români, a fost condamnat de Judecătoria Roman, la sfârşitul săptămânii trecute, pentru săvârşirea infracţiunii de delapidare.

Accident cu cinci victime la Ştefan cel Mare

0

Duminică după-amiază (14 octombrie), în satul Cârligi (al comunei Ştefan cel Mare), a avut loc un accident de circulaţie soldat cu rănirea a cinci persoane.

Înjunghiat pe terasă

0

Un romaşcan de 48 de ani şi-a găsit sfârşitul în weekend, fiind înjunghiat chiar pe o terasă din centrul oraşului.

Printre primii la ajutoare sociale

1

Judeţul nostru ocupă, la nivel naţional, locul al V-lea în ţară în privinţa numărului cetăţenilor care primesc, de la stat, alocaţii pentru susţinerea familiei – 8.138 de beneficiari.

De şapte ani, Realitatea Media este lider de necontestat al presei nemţene

0

Realitatea Media SRL editează cel mai puternic cotidian din judeţul Neamţ şi este, totodată, cea mai performantă societate comercială din domeniu.

Sistemul after-school a fost abandonat

5

Pentru mulţi dintre părinţii şcolarilor mici, care sunt în imposibilitatea de a-şi lua copiii de la şcoală sau măcar de a-i lăsa în grija unei persoane de încredere, activităţile de tip after-school ar reprezenta un adevărat colac de salvare.

Copil cu rujeolă, după ce a fost vaccinat

0

16 noi cazuri de rujeolă au fost confirmate în opt judeţe ale ţării, în perioada 8 – 12 octombrie, potrivit ultimelor date publicate pe site-ul Institutului Naţional de Sănătate Publică.