Acasă Blog

Accident produs de un călugăr beat

0

Joi după-amiază (21 martie), un călugăr arădean în vârstă de 46 de ani a produs un accident rutier, soldat cu patru victime, în comuna Bicaz Chei.

Maşină în flăcări

0

Din cauza scurgerilor de benzină, o maşină a luat foc ieri dimineaţă, pe la ora 10.30, în apropierea poligonului din municipiul Roman. Pentru stingere a intervenit un echipaj de pompieri cu o autospecială şi o ambulanţă SMURD (în caz de nevoie).

Poliţişti acuzaţi de abuz

2

Alexandru Ilie Airinei, un bărbat în vârst de 30 de ani, din comuna Săvineşti, îi acuză pe doi poliţişti de la Rutieră că l-ar fi agresat, în seara de 19 martie, după ce a refuzat să se legitimeze.

Salt în gol, cu maşina, de pe pod

0

Viteza neadaptată la carosabilul acoperit cu zăpadă a dus la producerea unui uşor accident, în dimineaţa de 21 martie, la intrarea în comuna Dobreni.

DNA cere din nou arestarea lui Arsene

1

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au depus la Tribunal, în după-amiaza de 19 martie, o cerere prin care solicită înlocuirea controlului judiciar al preşedintelui Consiliului Judeţean (Ionel Arsene) trimis în judecată pentru două infracţiuni de trafic de influenţă.

Sfidare la adresa Poliţiei Locale

0

Zilnic, cititorii ne trimit imagini cu şoferii nesimţiţi care îşi parchează maşinile pe trotuare, pe spaţiul verde sau pe trece-rile pentru pietoni din municipiul Piatra-Neamţ, ignorând astfel legea.

Inundaţii la Poiana Teiului

0

Râul Bistriţa a ieşit din matcă, ieri dimineaţă, pe fondul precipitaţiilor şi a modificărilor bruşte de temperatură din ultimele trei zile, provocând câteva inundaţii în comuna Poiana Teiului.

Cereale bio cu Salmonella, la Lidl

0

Cetăţenii care au cumpărat din magazinele Lild cereale organice „Golden Sun Bio Organic Amaranth“, în pungi de 500 de grame, trebuie să evite consumul şi să le returneze cât mai repede cu putinţă.

Spitalul Judeţean, la un pas de grevă generală

0

Nemulţumirile sindicatelor reprezentative din Sănătate escaladează după ce negocierile, purtate pe seama declaratelor inechităţi salariale, nu au ajuns la un acord cu viziunea decidenţilor politici.

Femeie arsă în incendiu

0

Duminică dimineaţa (18 martie), a izbucnit un incendiu la o garsonieră situată la parterul unei vile din anexa Văleni a municipiului Piatra-Neamţ, pe strada Gheor-ghe Asachi; în urma evenimentului fiind rănite două persoane.

Comunicat de presa

0

Un mort şi trei răniţi într-un accident la Pipirig

0

Neatenţia în conducere şi viteza au dus la producerea unui grav accident rutier, vineri dimineaţă (16 martie); evenimentul soldându-se cu moartea unui bărbat şi rănirea altor trei.