0 C
Piatra Neamt
sâmbătă, decembrie 15, 2018
Acasă Blog

Targul de Craciun la Neamt

0

Gospodarii din zona montană, plimbaţi între cabinete pentru testarea cărnii de porc

0

Pe lângă tradiţia de a tăia porcul în prag de Crăciun, la români şi-a mai făcut loc, în ultimii 10-15 ani, încă o obişnuinţă: aceea de a trimite bunătăţi din carne de porc, făcute „ca la mama acasă“, rudelor din străinătate.

72% din cheltuielile Spitalului Judeţean sunt cu personalul

0

122 de milioane de lei, din 171 de milioane de lei, au fost cheltuiţi, în perioada ianuarie – noiembrie, numai cu salariile, sporurile, hrana şi alte drepturi pe care le au cei din Spitalul Judeţean de Urgenţă, adică aproape 72% din totalul cheltuielilor.

Şcoli cu WC-uri în curte

0

Concursul lansat de o companie de produse de igienă sanitară a scos la iveală detalii sumbre din situaţia mai multor unităţi educaţionale.

579 de câini fără stăpân adoptaţi într-un an

0

Conducerea societăţii Salubritas a făcut un bilanţ al activităţii din anul care se încheie, pe latura ecarisaj, iar rezultatele par mult mai mulţumitoare decât cele din anii anteriori.

Standul Silvicului, atracţia Târgului de Crăciun

0
????????????????????????????????????

Standul Direcţiei Silvice Neamţ, pe care instituţia l-a deschis în cadrul Târgului de Crăciun de la Neamţ, constituie atracţia evenimentului şi are un real succes în rândul vizitatorilor.

Al doilea muncitor decedat în pădure, într-o săptămână

0

Un muncitor a murit la locul de muncă după ce un copac a căzut peste el, strivindu-l, fiind al doilea lucrător decedat în pădure, în aceleaşi condiţii, în numai o săptămână.

Controale în trafic la brazii de Crăciun

0

Ţinând cont de specificul perioadei şi apropierea sărbătorii Crăciunului, poliţiştii îşi intensifică activităţile de control pentru asigurarea legalităţii depozitării, transportului şi comercializării pomilor de iarnă.

Un mort şi trei răniţi, într-un accident

0

Un bărbat a murit, iar alte trei persoane au fost rănite, într-un grav accident rutier petrecut duminică seara (9 decembrie), pe DN 15, în oraşul Roznov.

Şeful Poliţiei – cercetat prealabil

0

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a dispus, la sfârşitul săptămânii trecute, cercetarea prealabilă a comisarului-şef Paul Tablan, comandantul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP), în urma verificărilor făcute de Corpul de control al MAI la IJP, în urmă cu aproape trei luni.

Nemţenii nu prea au fost atraşi de deschiderea Târgului de Crăciun

0

Dacă la primele două ediţii ale Târgului de Crăciun nemţenii au luat cu asalt platoul de la Curtea Domnească din Piatra-Neamţ, anul acesta mai puţin de 1000 de persoane au ales să înfrunte frigul pentru a participala primul spectacol organizat în cadrul târgului.

Călcată de taxi

0

O adolescentă în vârstă de 17 ani, din municipiul Piatra-Neamţ, a fost accidentată de o maşină, în după-amiaza de 6 decembrie, în timp ce traversa regulamentar strada Fermelor, pe trecerea pentru pietoni marcată şi semnalizată corespunzător.

Post de Jandarmi inaugurat la Bălţăteşti

0

Joi (6 decembrie), Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) a inaugurat Postul de Jandarmi Staţiune Balneoclimaterică Bălţăteşti, în cadrul unei festivităţi.