Acasă Blog

Poliţia a confiscat toate monedele expuse de Varodin

0

Colecţionarul Dumitru Varodin a rămas, cel puţin temporar, fără o bună parte din colecţia cu care se mândrea.

TIR blocat pe calea ferată

0

Ieri dimineaţă, pe la ora 9.30, un autotren înmatriculat în străinătate a rămas blocat pe calea ferată de pe podul peste râul Bistriţa, în zona „Căprioara“ din apropierea Pieţei Centrale a municipiului Piatra-Neamţ. TIR-ul a avut o defecţiune tehnică, aşa cum au povestit martorii.

Răsturnat cu maşina

0

Luni după-amiază, un bărbat în vârstă de 48 de ani, care conducea o maşină înmatriculată în judeţul Argeş, a pierdut controlul direcţiei, din motive care urmează să fie stabilite, a ieşit de pe drum şi s-a oprit în nişte copaci, în comuna Mărgineni.

Semafor cu buton la trecerea pentru pietoni de la piaţă

0

În speranţa că problema traficului aglomerat de pe „varianta’’ municipiului Piatra-Neamţ se va rezolva, autorităţile au decis să monteze un nou semafor cu buton, la trecerea de pietoni de la Piaţa Centrală.

Explozie la Roman

0

O acumulare de gaze şi acţionarea întrerupătorului au provocat o puternică explozie, în dimineaţa de 10 noiembrie, la o garsonieră situată la parterul unui bloc cu IV etaje, pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Roman.

Spulberată pe „zebră“

0

Sâmbătă seara (10 noiembrie), pe la ora 18.30, o femeie în vârstă de 54 de ani, din comuna Piatra Şoimului, a fost grav accidentată de o maşină, în timp ce traversa regulamentar DN 15, pe trecerea pentru pietoni, în Săvineşti.

Judecătorii comerciali, sufocaţi de dosare

0

Raportul Inspecţiei Judiciare privind stabilirea şi/sau recuperarea prejudiciului fiscal arată, printre altele, că judecătorii Secţiei Comerciale de Contencios Administrativ şi Fiscal a Tribunalului au foarte multe dosare în lucru, unele vechi de mai mulţi ani, iar activitatea magistraţilor este supraaglomerată.

Studiul geologic de la Farcaşa, aproape finalizat

0

La câteva săptămâni după ce un ONG a sesizat Institutul Geologic Român cu privire la pericolul la care sunt expuşi cetăţenii din comuna Farcaşa din cauza alunecărilor de teren amplificate de inundaţiile din vara trecută, autorităţile de la judeţ s-au gândit să facă o vizită în zonă pentru a se pune la curent cu realităţile de la faţa locului.

Rapoartele de activitate penibile ale consilierilor judeţeni

0

Deşi în activitatea administrativă nu s-au remarcat cu mai nimic, consilierii judeţeni au mai bifat un an în care s-au ghidat după principiul „timpul trece, leafa merge“, dacă ar fi să ne luăm după rapoartele lor de activitate.

Un căutător de comori a descoperit nişte bombe

0

Marţi dimineaţă (6 noiembrie), un bărbat din comuna Pipirig, care căuta monede vechi, folosind un detector de metale pentru care deţine autorizaţie, a descoperit două elemente de muniţie neexplodată, în pădurea Nemţişor.

Zeci de pompieri şi silvicultori, pentru stingerea incendiului de lângă schit

0

Pentru stingerea incendiului izbucnit luni dimineaţă (5 noiembrie), într-o pădure din comuna Vânători-Neamţ, la aproximativ şapte kilometri de Schitul Icoana au intervenit mai mulţi pompieri, silvicultori şi voluntari.

Un nou pasaj în centrul oraşului

5

Pentru că transformarea Curţii Domneşti din centrul oraşului în zonă pietonală  s-a dovedit o idee de succes, autorităţile pietrene pregătesc un proiect similar pentru zona din faţa Parcului Tineretului.