Acasă Blog

Consiliul Judeţean urăşte presa şi răsplăteşte slugărnicia

0

Consiliul Judeţean Neamţ a decis că mass-media înseamnă doar site-urile de ştiri. Nu ziare, nu televiziuni, nu radiouri.

Colegiul Naţional de Informatică Piatra-Neamţ – un proiect pentru mileniul III

0

Organizarea Concursul Naţional Pluridisciplinar „Prosoft@NT“ urmăreşte cultivarea excelenţei în studiul informaticii, al matematicii şi al fizicii, la nivel preuniversitar.

Masacru la Agapia

0

Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din satul Filioara (al comunei Agapia), şi-a înjunghiat nevasta şi socrii, în după-amiaza de 21 mai, de ziua onomastică a victimelor (Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena).

A intrat cu maşina în gardul restaurantului

0

O tânără în vârstă de 18 ani şi un bărbat de 50 de ani, ambii din municipiul Roman, au fost răniţi într-un accident petrecut la sfârşitul săptămânii trecute, când o maşină a intrat în gardul unui restaurant din urbea muşatină.

Piatra-Neamţ – Grinţieş, drumul morţii

1

În zilele de 19 şi 20 mai, poliţiştii Serviciului Rutier au acţionat pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, în principal pe DN 15 Grinţieş – Bicaz – Piatra-Neamţ – Costişa, sector unde, până în prezent, au avut loc nouă accidente rutiere, soldate cu zece morţi, opt răniţi grav şi patru uşor.

De ce se feresc medicii de Spitalul Judeţean?

2

Cu mici excepţii, sunt foarte puţini candidaţi atunci când la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Piatra-Neamţ se organizează concursuri pentru ocuparea unor posturi de medici.

Marşul pentru autostradă: Umilinţă pentru un drept garantat, dar nerespectat

1

Marşul anunţat cu surle şi trâmbiţe pentru ziua de sâmbătă, 19 mai, cu scopul de a-i trage de mânecă pe guvernanţi privitor la urgentarea construcţiei autorstăzilor Târgu-Mureş – Iaşi şi Ploieşti – Suceava a avut loc în sfârşit, şi s-a concretizat într-o defăşurare de forţe fără precedent.

Spărgători de locuinţe arestaţi în Sicilia

1

La sfârşitul săptămânii trecute, doi bărbaţi   dintr-o comună limitrofă oraşului Târgu-Neamţ, care se ocupau cu furturi din apartamente, au fost arestaţi de carabineri pentru că au dat mai multe spargeri în Sicilia (Italia).

Show erotic anchetat de Poliţie

1

O petrecere la care au participat mai mulţi tineri, printre care şi minori, desfăşurată în noaptea de 12 spre 13 mai, în clubul Mega, din comuna Tarcău, este în atenţia Poliţiei.

Poliţia a pierdut un proces pentru că nu era semnal la mobil

0

George Liviu Olaru, din satul Bistriţa (comuna Alexandru cel Bun), a câştigat un proces cu Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) după ce a fost amendat pe motiv că nu ar fi avut RCA la maşină.

ApaServ vrea să scumpească apa!

0

O întâlnire cu caracter extraordinar al Consiliului Local Piatra-Neamţ organizată ieri, a avut pe ordinea de zi un proiect ce face referire la intenţia companiei judeţene ApaServ de a mări preţul pentru utilităţile şi serviciile oferite nemţenilor, cu 8% – pentru apă şi cu 5% – pentru canalizare.

Lacul Izvoru Muntelui a fost curăţat

2

După aproximativ o lună de când autorităţile au fost trase de mânecă privitor la tonele de deşeuri care plutesc pe Lacul Izvoru Muntelui în zona barajului Bicaz, situaţia a revenit la normal.