Acasă Administratie Arsene vrea mai mult carburant pentru bolidul de serviciu

Arsene vrea mai mult carburant pentru bolidul de serviciu

992
0
DISTRIBUIȚI

În şedinţa de Consiliu Judeţean programată pentru data de 21 iunie aleşii vor avea de aprobat un proiect de hotărâre care prevede majorarea cotei de combustibil la 1.100 de litri pe lună pentru BMW-ul de lux cu care se deplasează preşedintele Ionel Arsene.

Din anexele ataşate propunerii reiese că motivul ar fi îndesirea deplasărilor oficialului în teren pentru a verifica diferitele proiecte de investiţii care stau să-nceapă.

„În perioada următoare va începe implementarea unor proiecte a căror contracte de finanţare au fost semnate la sfârşitul anului 2017. Aceste proiecte sunt finanţate prin PNDL şi din fonduri externe nerambursabile şi vizează infrastructura rutieră, modernizare şi reabilitare de muzee, case memoriale, unităţi sanitare, proiecte ce necesită vizita la faţa locului pentru demararea şi supravegherea lucrărilor în toate zonele judeţului Neamţ“, se arată în expunerea de motive.

Nu ştim însă dacă la această majorare a cotei de carburant s-au luat în calcul şi intervalele de timp în care BMW-ul despre care facem vorbire rămâne pornit zeci de minute, deşi este gol, pentru ca nu cumva habitaclul să se încălzească prea mult şi să creeze disconfort preşedintelui atunci când termină de verificat lucrările respective.  Amintim aici episodul petrecut în urmă cu câteva săptămâni când bolidul prezidenţial a stat pornit aproape o oră, staţionat fiind (deşi afară erau puţin peste 20 de grade) în timp ce Ionel Arsene lua parte la „Ziua câmpului“ de la Dulceşti. Pe banii cui? (R.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here