Acasă Economic Audieri de râsu’-plânsu’: Un ministru emoţionat

Audieri de râsu’-plânsu’: Un ministru emoţionat

1764
4
DISTRIBUIȚI

Luni dimineaţă, în jurul orei 8, a început maratonul audierilor miniştrilor propuşi de PSD şi ALDE, în comisiile de specialitate ale Parlamentului. Unul dintre cele mai savuroase momente a fost atunci i-a venit rândul nemţeanului Dănuţ Andruşcă – propus pentru portofoliul de la Economie. Pentru început, acesta a dat citire (cu o stângăcie demnă de clasele primare) unui capitol din Programul de Guvernare al PSD. Pus apoi în situaţia de a răspunde la câteva întrebări din domeniul pe care îl va reprezenta şi gestiona, Andruşcă a încropit cu greu câteva fraze fără noimă, însă acest lucru nu a părut a-i deranja pe parlamentari. Într-un final, el a primit 42 de voturi pentru şi doar 18 împotrivă. După ce a scăpat de chinul audierii, Andruşcă a intrat pe mâinile presei centrale, care l-a luat de asemenea la întrebări, dorind să afle ce anume îl recomandă pe deputatul nemţean pentru fotoliul de şef al unuia dintre cele mai importante ministere. Şi, uite aşa, Dănuţ Andruşcă a reuşit performanţa de a se face de râs în faţa întregii ţări, pentru a doua oară, în interval de doar câteva ore. „Prin programul de guvernare aveţi toate“ a fost unul dintre răspunsuri. Legat de priorităţile pe care şi le-a stabilit ca viitor ministru, Dănuţ Andruşcă a spus următoarele: „Voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru dezvoltarea economiei româneşti, dar un rol important va avea pentru… în cadrul economiei… îmi cer scuze că suntem emoţionat. (…) A doua propunere va fi pentru crearea de noi locuri de muncă mai bine plătite“ şi „O a treia viziune este pentru susţinerea tuturor producătorilor“, a adaugat Andruşcă. Deşi jurnaliştii au insistat să detalieze obiectivele menţionate, viitorul ministru s-a sustras urându-le tuturor „o zi bună“. Dănuţ Andruşcă a fost ales deputat în decembrie 2016 pe listele PSD şi este aprig susţinut de preşedintele organizaţiei judeţene, Ionel Arsene, cel care de altfel l-a propulsat (mai mult ca sigur) pentru funcţia pe care urmează să o deţină în Guvernul Dăncilă. (Roxana CHIRILĂ)

4 COMENTARII

 1. Am urmarit ,,audierea,, si m-a cuprins rusinea oameni buni. Nu este o surpriza pentru persoanele cunoscatoare in ale politicii din NT.
  Daca ai putin bun simt, te prezenti in fata unei comisii in asa hal ? De fapt, asa candidat, asa comisie ! Cat mai rabdam ca astfel de nulitati, oportunisti, obedienti, sa ne conduca destinele ?
  Vor veni din nou pe la noi sa ne ceara voturile, asa ca …

 2. cand am auzit de propunerea ca andrusca sa fie ministru am zis ca e o gluma proasta.am vorbit cu niste cunostinte din zona targului si acestia mi-au confirmat ca asa se lauda andrusca si arsene sustinuti de primar.stiu ca pe arsenie nu-l duce capul la lucruri serioase dar de aici si pana a propune un pacalici e cale lunga.filiala neamt psd nu a avut nimic de zis?.toti au stat ghiocei si au zis sa traiti sefu.a fost prea mult cand acest individ a fost trecut pe pozitia 3 la deputati dar mai sunt in parlament fraieri de teapa lui.dragnea a fost smecher a vrut sa compromita pe moldoveni si ia compromios.ministru de la neamt si suceava subiect de batjocura pentru presa si televiziune.la acest moment psd neamt este varza si compromis.presedintele arestat, munteanu inculpat spaga 400.000 eu si lista e deschisa.arcanu a mai ramas doar cu zambetul de targoveata si ficasa mare smechera.

 3. PSD = Partidul Slugilor lui Dragnea! Despre ce bun simt discutam aici ???

  Faptul ca in politica rromaneasca avem reprezentanti ai minoritatilor nationale care se exprima in limba romana mult mai bine decat Dănuţ Andruşcă…..

  P.S. – Dănuţ Andruşcă seamna cu Tudorel de la Romanii au Talent! Din pacat pentru Andruşcă, singurul sau talent este faultarea limbii romane!

 4. Și-a început mandatul într-un mod penibil. Săracul nici nu știe să vorbească. Exact ca un copil de clasa a patra scos la tablă. Penibil.
  Mi-e rușine că e nemțean..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here