Acasă Eveniment Bătaie cu furci şi cuţite la Hlăpeşti

Bătaie cu furci şi cuţite la Hlăpeşti

1173
0
DISTRIBUIȚI

Neînţelegerile dintre mai mulţi săteni din Hlăpeşti (comuna Dragomireşti) a dus la izbucnirea unui scandal de proporţii, duminică seara, pe la ora 21, evenimentul soldându-se cu rănirea a cinci persoane. Pentru calmarea spiritelor a fost nevoie de intervenţia poliţiştilor, care au trimis în zonă trei autospeciale.1

În urma incidentului violent, cinci persoane au fost preluate cu ambulanţele şi transportate la spital, având plăgi înjunghiate de la furci şi cuţite. Este vorba despre un localnic în vârstă de 18 ani (diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral şi plagă înţepată în coapsă, de cuţit), alt bărbat de 74 de ani (traumatism cranio-facial şi traumatism cranio-cerebral), un sătean de 42 de ani (traumatism cranio-facial şi plagă înţepată cu furca), alt bărbat de 40 de ani (traumatism cranio-cerebral) şi un tânăr de 33 de ani care avea capul spart în zona parietală. Pacienţii au fost îngrijiţi de medicii pietreni ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ, urmând ca apoi să fie audiaţi de oamenii legii.

Din cercetările preliminarii a reieşit că scandalul a pornit de la doi tineri de 17 şi 18 ani care s-au certat pe drum, în timp ce se întorceau acasă de la o cârciumă. În dispută au intervenit apoi rudele celor doi şi a început bătaia. La un moment dat, unul din agresori a intrat în curtea bătrânului de 74 de ani (unde se refugiase unul din iniţiatorii scandalului) şi a spart geamurile locuinţei.

Poliţiştii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu, distrugere şi tulburarea ordinii publice.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here