Blocaţi în carusel

Sărbătoarea comunei Războieni, care s-a desfăşurat cu mare fast duminică, 30 iulie, a fost marcată la această ediţie de un moment de panică, după ce unul dintre caruselurile aduse de organizatori pentru a-i distra pe localnici s-a blocat, iar oamenii (adulţi şi copii) au rămas suspendaţi în aer. Primarul localităţii, Sebastian Ţarălungă a precizat că incidentul a fost cauzat de o defecţiune.

„Din fericire niciuna dintre persoanele implicate nu a avut de suferit, având în vedere că distanţa până la nivelul solului nu era foarte mare“, a spus edilul.

Chiar şi aşa, feţele unora dintre copii în momentul coborârii pe scara adusă, pesemne, de vreun localnic nu arătau deloc liniştite.

În cele din urmă toţi au scăpat teferi şi s-au putut bucura în conti-nuare de programul artistic; nu se ştie, însă, dacă după această experienţă s-au mai încumetat să urce în alt carusel. (R. ZAHARIA)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>