BMW izbit de Volkswagen

BMW izbit de Volkswagen

739
0
DISTRIBUIȚI

Văzând prea târziu o manevră de schimbare a direcţiei de mers, semnalizată de şoferul din faţa lui, conducătorul unui autoturism Volkswagen (înmatriculat NT-93-MSF) a evitat primul impact trecând pe contrasens şi a izbit un BMW înscris în Anglia. Accidentul s-a petrecut ieri la prânz, pe varianta ocolitoare (de Vest) a municipiului Roman, şi s-a soldat cu rănirea a două persoane.

Potrivit martorilor, şoferul de pe Volkswagenul Golf venea dinspre Staţia Petrom de pe variantă şi rula către podul de peste râul Moldova. În faţa sa mai era o Dacia, al cărei conducător auto semna-lizase stânga, intenţionând să vireze pe strada Mihail Jora.

Primul şofer a observat târziu Dacia şi, dându-şi seama că nu va putea frâna la timp ca să evite ciocnirea, a tras puternic stânga de volan, ajungând pe sensul opus şi izbind frontal BMW-ul care circula re-gulamentar.

În urma impactului, ambele vehicule au fost avariate pe trei sferturi iar două persoane din Golf au fost vătămate. La faţa locului a intervenit un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, care a preluat victimele şi le-a transportat la Spitalul Municipal de Urgenţă Roman. Poliţiştii au început cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. (Mihai SAVA)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ