Acasă Eveniment BMW izbit de Volkswagen

BMW izbit de Volkswagen

960
0
DISTRIBUIȚI

Văzând prea târziu o manevră de schimbare a direcţiei de mers, semnalizată de şoferul din faţa lui, conducătorul unui autoturism Volkswagen (înmatriculat NT-93-MSF) a evitat primul impact trecând pe contrasens şi a izbit un BMW înscris în Anglia. Accidentul s-a petrecut ieri la prânz, pe varianta ocolitoare (de Vest) a municipiului Roman, şi s-a soldat cu rănirea a două persoane.

Potrivit martorilor, şoferul de pe Volkswagenul Golf venea dinspre Staţia Petrom de pe variantă şi rula către podul de peste râul Moldova. În faţa sa mai era o Dacia, al cărei conducător auto semna-lizase stânga, intenţionând să vireze pe strada Mihail Jora.

Primul şofer a observat târziu Dacia şi, dându-şi seama că nu va putea frâna la timp ca să evite ciocnirea, a tras puternic stânga de volan, ajungând pe sensul opus şi izbind frontal BMW-ul care circula re-gulamentar.

În urma impactului, ambele vehicule au fost avariate pe trei sferturi iar două persoane din Golf au fost vătămate. La faţa locului a intervenit un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, care a preluat victimele şi le-a transportat la Spitalul Municipal de Urgenţă Roman. Poliţiştii au început cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. (Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here