Acasă Eveniment Carambol la Petricani

Carambol la Petricani

1346
1
DISTRIBUIȚI

Neatenţia în conducere a dus la producerea unui accident soldat cu rănirea a trei persoane; evenimentul petrecându-se în după-amiaza de 2 martie, pe la ora 13, în comuna Petricani.

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că o femeie în vârstă de 40 de ani, din municipiul Piatra-Neamţ, care conducea un autotu-rism pe DJ 155 dinspre oraşul Târgu-Neamţ spre localitatea Urecheni, a virat stânga pentru a intra în parcarea primăriei, moment în care a izbit un BMW care circula din sens invers şi la volanul căruia se afla un tânăr de 25 de ani, din Timişeşti. Din impact, autoturismul BMW a fost proiectat într-o autoutilitară şi altă maşină parcată în faţa instituţiei publice amintite. Coliziunea s-a soldat cu vătămarea şoferiţei, a tânărului de 25 de ani şi a unui pasager din BMW. Oamenii legii au stabilit că niciunul din conducătorii auto implicaţi în eveniment nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În weekend s-au mai petrecut două accidente, după cum urmează. În dimineaţa de 3 martie, pe la ora 8, un bărbat de 46 de ani conducea în zona Pieţei Centrale din municipiul Piatra-Neamţ o maşină (în care era soţia lui, de 49 de ani şi fiul acestora, de 10 ani). La ieşirea în strada Dimitrie Leonida, şoferul nu s-a asigurat suficient, iar autoturismul i-a fost lovit de un alt autovehicul care venea din stânga. Cei trei membri ai familiei s-au ales cu răni uşoare la cap, fiind duşi la spital.

De asemenea, sâmbătă/ duminică, pe la ora 1, doi tineri de 19 şi 20 de ani, din Grinţieş, s-au izbit cu maşina într-un garaj, în satul Bradu. La volan era cel de 20 de ani şi rula spre Poiana Largului, când a pierdut controlul, a intrat pe contrasens şi s-a izbit în garaj. Şoferul era sub influenţa alcoolului, după cum a reieşit la anchetă.

(Mihai SAVA)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here