Acasă Social Câştigătorii concursului de desene Carrefour

Câştigătorii concursului de desene Carrefour

1048
0
DISTRIBUIȚI

l Pavel Petru Rareş Gavril, elev al clasei pregătitoare de la Şcoala Gimnazială „Nicu Albu“ Piatra-Neamţ, se va distra în „Shreck’s Adventure“ din Londra

Carrefour Piatra-Neamţ a premiat, ieri, câştigătorii concursului de desene, ediţia de Crăciun, organizat la nivel naţional. Desenele celor mici, inspirate din Lumea Rubbiz, au fost răsplătite cu premii şi surprize inedite, oferite de Carrefour, alături de partenerii proiectului.

Concursul s-a desfăşurat în perioada 16 noiembrie – 6 decembrie, în şcolile generale din pro-ximitatea hipermarketului Carrefour, dar şi pe platforma online dedicată concursului, unde planşa de desen a putut fi înscrisă direct, fără a fi necesară imprimarea acesteia.

Premiul cel mare al acestei ediţii, o excursie la parcul de distracţii „Shreck’s Adventure“ din Londra, a fost câştigat de Pavel Petru Rareş Gavril, elev al  clasei pregătitoare de la Şcoala Gimnazială „Nicu Albu“ Piatra-Neamţ.

Premiul a doilea, constând într-un laptop, a fost câştigat de David Amitoaiei, din clasa I A, de la Şcoala Gimnazială nr. 5 Piatra-Neamţ, iar cel de-a III-lea premiu, o bicicletă DHS, a fost pri-mit de Andrei Mocanu, din clasa a VIII-a a Şcolii Gimnaziale „Profesor Gheorghe Dumitreasa“, din comuna Girov.

Mentiunea I, pentru clasele 0 – IV, constând într-un telefon mobil, a fost câştigată de Josephine Veronica Consiglio, elevă în clasa a III-a C a Şcolii Gimnaziale nr. 2 Piatra-Neamţ, iar cea de-a II-a menţiune, pentru care premiul a fost o tabletă, a mers la Ioana Iftimia, din clasa a VII-a E de la Şcoala Gimnazială nr. 2 Piatra-Neamţ.

Organizatorii au acordat şi menţiuni speciale, constând în cupoane pentru cumpărături în magazin, în valoare de 100 de lei, elevilor: Elena Georgiana Roibu, Georgiana Vasile, Ana Maria Ungureanu, Anca Maria Bălan, Sebastian Horciu, Iustin Lamatica, Larisa Negură, Dragoş – Constantin Rusu, Vlad Mihai Văcaru. Elevii Elena Fediuc, Alexandra Postolică, Andreea Burlea şi Matei Rotariu au câştigat vouchere în valoare de 100 de lei pentru „Top 5 cele mai frumoase desene“.

Patru clase au ieşit câştigătoare la tragerea la sorţi pentru a primi vizita reprezentanţilor Carrefour în următoarea perioada. Fiecare elev din clasă va primi câte un cadou pentru participarea la această ediţie a concursului de desene. Clasele câştigătoare sunt: clasa a VIII-a A de la Şcoala Gimnazială nr.2 Piatra-Neamţ, clasa a II-a B de la Şcoala Gimnazială „Nicu Albu“ Piatra-Neamţ, clasa a IV-a A de la Şcoala Gimnazială „Daniela Cuciuc“ Piatra-Neamţ şi clasa a V-a de la Liceul Tehnolo-gic Ortodox „Sfinţii Împăraţi „Constantin şi Elena“ Piatra-Neamţ.

„Ajuns la editia a 32-a, concursul este aşteptat cu drag de către copii atât de Crăciun cât şi de Paste, iar noi ne bucurăm de fiecare dată să găzduim preţ de mai bine de o lună cele mai frumoase desene, pentru ca întreg oraşul să poată admira creaţiile micilor artişti. Anul acesta, i-am invitat pe copiii claselor primare şi gimnaziale să-şi pună la încercare talentul şi creativitatea, explorând Lumea Rubbiz pentru a câştiga unul din cele peste 3.600 de premii“, a declarat Ro-xana Pricop, responsabil marketing al Carrefour Piatra-Neamţ.

„Mă bucur că particip la înmânarea premiilor şi că ne-aţi dat posibilitatea să felicităm şi să multumim hypermaketului Carrefour pentru că este un partener constant în activităţile pe care Inspectoratul Şcolar şi unităţile de învăţământ din judeţul Neamţ le desfăşoară. Le urez tuturor participanţilor şi câştigătorilor felicitări şi, pentru că suntem în prag de sărbătoare, un Crăciun liniştit cu sănătate şi bucurii!“, a urat celor prezenţi Elena Laiu, inspector şcolar general adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean.

(Natalia RÎŞTEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here