Cisternă cu ciment răsturnată pe şosea

Ieri dimineaţă, o cisternă încărcată cu 27 de tone de ciment s-a răsturnat într-o curbă din comuna Dulceşti, ajungând în şanţul betonat din stânga drumului. Autovehicu-lul era condus dinspre municipiul Piatra-Neamţ către Roman. Şoferul în vârstă de 40 de ani, care este din oraşul Bicaz, preluase încărcătura la Taşca şi urma să o transporte la Vaslui. Este posibil ca bărbatul să fi aţipit la volan, moment în care a pierdut controlul asupra direcţiei. După ce a intrat în şanţ, cisterna a mai rulat câţiva metri, s-a izbit de un cap de podeţ, iar apoi s-a răsturnat în afara drumului. Din fericire, conducătorul auto a scăpat nevătămat. Traficul rutier în zonă a fost îngreunat cam 20 de minute. La locul evenimentului au sosit atât poliţiştii cât şi pompierii, aceştia din urmă spălând carosabilul de motorina scursă din rezervor.

Pompierii au mai intervenit şi în ziua de 7 august, la Avereşti (Ion Creangă), pentru stingerea unui BMW care a luat foc de la un scurt circuit. Militarii romaşcani s-au dus la intervenţie cu o autospecială, reuşind să stingă flăcările. Totuşi, au ars bordul autoturismului şi tapiţeria. Maşina este înmatriculată pe numele unei bătrâne, dar era condusă de fiul acesteia. Ultima oară vehiculul a fost pornit în urmă cu o lună, când băiatul proprietarei s-a întors din străinătate. Pagubele au fost estimate la 7.500 de lei, în condiţiile în care autoturismul a fost evaluat la 17.000 de lei. (Mihai SAVA)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>