Acasă Eveniment Coliziune cu trei victime la Tarcău

Coliziune cu trei victime la Tarcău

1117
1
DISTRIBUIȚI

Nerespectarea regulilor de circulaţie a dus la producerea unui grav accident rutier, în după-amiaza de 6 aprilie, în comuna Tarcău; evenimentul soldându-se cu rănirea a trei persoane. Accidentul a avut loc pe la ora 15, în următoarele împrejurări stabilite de poliţişti.

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din oraşul Bicaz, conducea un autoturism pe DN 15 (către municipiul Piatra-Neamţ) şi, într-un tronson de drum cu marcaj longitudinal continuu, a intrat în depăşirea unei maşini din faţă. În acel moment, el s-a izbit într-un vehicul care circula din aceeaşi direcţie de mers şi era condus de o localnică de 20 de ani, care a virat stânga fără să se asigure. În urma impactului, ambele autoturisme au ricoşat în afara părţii carosabile (unul dintre acestea rupând un stâlp de susţinere a reţelei de energie electrică, iar celălalt ajungând

într-un gard). Coliziunea a dus la vătămarea şoferiţei din Tarcău şi rănirea a doi pasageri din maşina tânărului de 21 de ani (un bărbat şi o femeie).

La locul evenimentului s-au deplasat trei echipaje de pompieri pietreni cu o autospecială complexă de intervenţie, una de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. La sosirea militarilor două victime erau deja ieşite din maşină şi au fost preluate de ambulanţe care le-au transportat la spital. De asemenea, şoferiţa neatentă, blocată în vehicul, a fost scoasă de pompieri; fiind de asemenea, predată apoi medicilor. Şoferul nu consumase alcool. În cazul şoferiţei, acesteia i se vor recolta probe biologice pentru calcularea alcoo-lemiei. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. (Mihai SAVA)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here