Acasă Eveniment Coliziune în Tarcău

Coliziune în Tarcău

735
0
DISTRIBUIȚI

Nepăstrarea distanţei de si-guranţă în mers a dus la producerea unui accident, în seara de 31 august, la ora 19, pe DN 15 (municipiul Piatra-Neamţ – oraşul Bicaz), în zona satului Straja al comunei Tarcău. Din primele cercetări a reieşit că un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Bicazu Ardelean, conducea un autoturism Opel (înmatriculat NT-32-TOM), a frânat brusc la un moment dat, iar maşina i-a fost lovită din spate de un Volkswagen (NT-09-WKB). Impactul a fost destul de puternic, întrucât şoferul din al doilea autoturism (un localnic de 47 de ani) a rămas blocat în habitaclu, iar cel din Opel a suferit mai multe leziuni la nivelul coloanei.

La locul evenimentului au intervenit şase pompieri de la Descarcerare, cât şi echipaje ale Ambulanţei alături de Poliţie. Ambii conducători auto au fost scoşi din maşini, iar şoferul Opel-ului a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ, pentru investigaţii medicale de specialitate.

Din cauza accidentului, traficul pe DN 15 a fost îngreunat aproximativ o oră. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili dacă vreunul din şoferi a săvârşit vreo infracţiune şi au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here