Acasă Eveniment Comisarul-şef Cezar Filip se retrage din Poliţie

Comisarul-şef Cezar Filip se retrage din Poliţie

1713
1
DISTRIBUIȚI

l ofiţerul, care suferă de mai multe afecţiuni medicale, şi-a depus actele pentru pensionare

După aproape trei ani de la scandalul care a dus la demisia din funcţia de comandant al Poliţiei Municipale Piatra-Neamţ a comisarului-şef Cezar Filip, ofiţerul, care este bolnav de mai multă vreme, şi-a depus actele pentru a ieşi la pensie. După incidentul petrecut în sediul unităţii, când Filip a lovit-o pe ţigăncuşa Ana Maria Tănasă (hoaţă minoră specializată în tâlhării), poliţistul a fost mutat pe altă funcţie, iar anul acesta a fost pus la dispoziţie, dat fiind faptul că este cercetat penal pentru purtare abuzivă. Dosarul este la DIICOT întrucât în cauză sunt efectuate investigaţii şi cu privire la accesarea ilegală a unui sistem informative (cineva a transmis presei imaginile video în care este surprins Filip cum o loveşte pe minoră în sediul Poliţiei).

Pe de altă parte, minora (acum în vârstă de 17 ani) care i-a „terminat“ cariera lui Filip a fost ridicată miercuri (19 iulie) de poliţişti şi dusă într-un centru educativ, aşa cum stabilise instanţa. Ea va rămâne în centrul de reeducare doi ani şi şase luni, pedeapsă primită pentru complicitate la tâlhărie şi tâlhărie.

(Mihai SAVA)

1 COMENTARIU

  1. Regret sincer ceiace s-a intamplat domnului Filip. Nu il cunosc personal, l-am vazut doar in filmuletul postat in care aparea in momentul cand ii dadea un sut in fund, nenorocitei de infractoare care m-a talharit si pe mine. Eu, daca asi fi avut putere, [sunt batrana ] o nenoroceam din bataie.
    Legile noastre sunt tampite. Apara hotii si infractorii, nu apara batranii neputinciosi care merg la piata cu cativa lei din pensie si care sunt talhariti fara mila de clanurile de hoti care isi duc veacul in Piatra Neamt.
    Ii doresc domnului Filip multa sanatate. Exista un Dumnezeu, care ii apara pe oamenii buni !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here