Acasă Economic Compania Auto – Moldova s-a mutat într-un nou şi modern sediu

Compania Auto – Moldova s-a mutat într-un nou şi modern sediu

944
0
DISTRIBUIȚI

l câştigătorii tombolei şi-au primit ieri premiile l marele premiu, o Dacia Logan, a fost câştigat de Gheorghe Enăchioaia

Compania Auto – Moldova şi-a inaugurat ieri noul sediu, o investiţie care se cifrează la două milioane de euro. Ceremonia de deschidere a fost marcată de prezenţa lui Jan Ptacek – directorul general al Renault Commercial România, a lui Dan Ostahie – preşedintele grupului de firme Altex, a lui Viorel Asaftei – directorul reţelei Dacia – Renault, a lui Mihai Apopii – preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Neamţ, a lui Dragoş Chitic – viceprimarul municipiului Piatra-Neamţ. Alături de aceştia, la inaugurarea sediului Auto-Moldova au fost prezente, pe lângă echipa Auto-Moldova, şi autorităţi locale, numeroşi oameni de afaceri, directori de bănci şi reprezentanţi ai societăţilor de asigurare.

Festivitatea de deschidere a fost realizată de către directorul Teatrului Tineretului, Liviu Timuş, care a declarat că Auto-Moldova a oferit sprijin necondiţionat instituţiei de cultură pe care conduce. Apoi, rând pe rând, reprezentanţii marilor companii şi instituţii au felicitat-o pe Tasica Postole, directorul general al Auto – Moldova, şi pe echipa pe care o conduce, pentru investiţia de anvergură. Momentul inaugurării clădirii moderne în care s-a mutat compania Auto – Moldova a fost accentuat de tăierea unei panglici tricolore.

„Auto Moldova este un partener de încredere“

„Deschiderea unui nou show-room pentru mărcile Dacia şi Renault este întotdeauna o bucurie pentru noi. Mulţumesc partenerului Auto – Moldova pentru încrederea pe care a avut-o şi pe care o are în mărcile Dacia şi Renault, pentru investiţia pe care a făcut-o şi pentru activitatea pe care o va derula în continuare alături de noi. Auto Moldova este un partener de încredere şi unul dintre cei mai performanţi din România care acţionează pe piaţa locală“, a declarat Ian Ptacek, directorul general al Renault Commercial România.

„Auto – Moldova este una dintre firmele membre de bază a Camerei de Comerţ şi Industrie şi face parte din colegiul de conducere al Camerei. Compania a demonstrat că ştie să facă paşi spre viitor. Această investiţie, în afară de valoarea ei economică, este un pas serios spre civilizaţie. Noua clădire arată ca orice showroom din Europa, şi odată cu realizarea investiţiei, echipa Auto-Moldova a demonstrat că ştie să gândească în viitor“, a adăugat Mihai Apopii, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Neamţ

„Acum am văzut cu adevărat ce poate face o echipă puternică condusă de un lider puternic, aşa cum este Tasica Postole. Nu este doar un simplu show- room, ci reprezintă un nou concept. În acest moment, Auto Moldova are cele mai moderne facilităţi oferite clienţilor, compania fiind în fruntea clasamentului în ceea ce priveşte calitatea serviciilor“, a menţionat Viorel Asaftei, director al reţelei Dacia – Renault

„Povestea noastră nu se va opri aici“

„Orice poveste frumoasă are în spate un vis, iar autorul acestui vis este Tasica Postole care, în urmă cu zece ani a spus că este momentul să cumpărăm compania Auto Moldova. Pentru experienţa limitată pe care o aveam în acest domeniu a fost un pas curajos pentru că nu ştiam exact direcţia în care vom merge. Atunci, Dacia era o promisiune pentru piaţa românească, însă noi am crezut în acest brand. Această investiţie este făcută pentru clienţii Dacia – Renault, dar şi pentru cei care au sau nu au maşină. Achiziţionând o maşină de la Auto-Moldova, le vom oferi un standard de servicii care să îi facă mândri şi să se simtă în siguranţă. În prezent, Auto-Moldova are 74 de salariaţi care lucrează în condiţii şi la standarde europene. Vom duce mai departe activităţile pe care le derulăm, iar cu aceată echipă profesionistă şi inimoasă ne dorim să deschidem centre Dacia – Renault şi în alte localităţi din România. Povestea noastră nu se va opri aici“, a declarat Dan Ostahie, preşedintele grupului de firme Altex

„Nu vreau decât să le aduc mulţumiri tuturor celor care au fost alături de noi şi ne-au sprijinit pentru a realiza această investiţie. Echipa Auto – Moldova a devenit o familie în care membrii se cunosc foarte bine între ei, îşi cunosc foarte bine bucuriile, tristeţile, se sprijină unul pe celălalt. Sunt foarte mândră de echipa pe care o am“, a conchis Tasica Postole, directorul general al companiei Auto – Moldova.

După inaugurarea noului sediu, Tasica Postole a înmânat premiile celor 14 nemţeni, câştigători ai tombolei „Auto-Moldova“. Marele premiu, o Dacia Logan, a fost câştigat de Gheorghe Enăchioaia, un client fidel al companiei.

Noua clădire se află la ieşirea din Piatra-Neamţ înspre Dumbrava Roşie şi oferă toată gama de servicii auto, de la vânzări de autovehicule noi şi de ocazie, la service auto, clădirea găzduind, de asemenea, şi birourile companiei.

(Natalia RÎŞTEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here