Acasă Eveniment Comunicat de presa – LANSAREA PROIECTULUI “DIVERSIFICAREA ACTIVITATII S.C. BIRCHWOOD S.R.L....

Comunicat de presa – LANSAREA PROIECTULUI “DIVERSIFICAREA ACTIVITATII S.C. BIRCHWOOD S.R.L. IN VEDEREA CRESTERII COMPETITIVITATII”

DISTRIBUIȚI

S.C. BIRCHWOOD S.R.L. anunță începerea activităților proiectului “DIVERSIFICAREA ACTIVITĂȚII S.C. BIRCHWOOD S.R.L. ÎN VEDEREA CREȘTERII COMPETITIVITĂȚII”, cod SMIS 102601, proiect finanțat prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020, Axa prioritară 2 – “Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii”, Prioritatea de investiții 2.1 – “Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.
Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Regional 2014 – 2020 este Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, iar Organismul Intermediar responsabil cu implementarea acestui Program în regiunea Nord-Est este Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Est.

Obiectivul General al proiectului este „Creșterea competitivității firmei S.C. BIRCHWOOD S.R.L. în vederea consolidării poziției sale de piață, cu respectarea principiilor dezvoltării durabile”.
Obiectivele specifice ale proiectului sunt:
1. Dezvoltarea capacității de producție a firmei în domeniul construcțiilor metalice prin achiziționarea de echipamente și utilaje perfomante.
2. Dezvoltarea firmei prin crearea de noi locuri de muncă stabile și cu calificare competitivă (5 locuri de muncă nou create).

Valoarea totală a proiectului este de 1.105.131,28 lei, iar valoarea finanțării nerambursabile, este de 874.970,97 lei.

Proiectul va fi implementat în perioada 20.10.2017 – 31.10.2018 în municipiul Piatra Neamț, str. str. Ion Păun Pincio, nr. 3, județul Neamț, Regiunea Nord-Est.

Pentru informații suplimentare privind derularea proiectului, vă rugăm să contactați S.C. BIRCHWOOD S.R.L., telefon: 0731328144, e-mail: birchwood.neamt@gmail.com, persoana de contact: Rotundu Ana – Administrator.

„Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!