Acasă Economic Comunicat de presă – LANSAREA PROIECTULUI „MODIFICARE CONSTRUCȚIE C1 ÎN...

Comunicat de presă – LANSAREA PROIECTULUI „MODIFICARE CONSTRUCȚIE C1 ÎN PENSIUNE ȘI TRANSFORMARE POD ÎN MANSARDĂ”

DISTRIBUIȚI

S.C. R&G DESIGN S.R.L. anunță începerea activităților proiectului „MODIFICARE CONSTRUCȚIE C1 ÎN PENSIUNE ȘI TRANSFORMARE POD ÎN MANSARDĂ”, cod SMIS102658, proiect finanțat prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020, Axa prioritară 2 – “Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii”, Prioritatea de investiții 2.1 – “Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Regional 2014 – 2020 este Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, iar Organismul Intermediar responsabil cu implementarea acestui Program în regiunea Nord-Est este Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Est.

Obiectivul General al proiectului este  „Creșterea competitivității firmei S.C. R&G DESIGN S.R.L. în vederea consolidării poziției sale de piață, cu respectarea principiilor dezvoltării durabile”.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

1. Schimbarea destinației din locuință în pensiune turistică și crearea unei structuri de cazare de 3/4 margarete cu 16 locuri în 8 camere.
  2. Dezvoltarea firmei prin crearea de noi locuri de muncă stabile și cu calificare competitivă (5 locuri de muncă nou create).

Valoarea totală a proiectului este de 1.391.894,57  lei, iar valoarea finanțării nerambursabile, este de 890.740,80 lei.

Proiectul va fi implementat în perioada 08.09.2017 – 31.08.2019  în municipiul Piatra Neamț, str. Ștefan cel Mare nr. 10, județul Neamț, Regiunea Nord-Est.

Pentru informații suplimentare privind derularea proiectului, vă rugăm să contactați S.C. R&G DESIGN S.R.L., telefon: 0741908380, e-mail: poparadu00@yahoo.com, persoana de contact: Popa Radu – Manager de proiect.

„Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.”

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!