Acasă Social Concursul „Ceai, poezie, teatru“, Actorul Florin Hriţcu, la un ceai cu Octavia...

Concursul „Ceai, poezie, teatru“, Actorul Florin Hriţcu, la un ceai cu Octavia şi Cristiana

289
0
DISTRIBUIȚI

Octavia Bortişcă şi Cristiana Prună sunt tinerele câştigătoare ale ediţiei a doua a concursului „Ceai, poezie, teatru“ organizat de Teatrul Tineretului. Octavia şi Cristiana au avut ocazia de a sta la un ceai în instituţia de cultură, sâmbătă, cu actorul Florin Hriţcu, gazda întâlnirii. Cele două tinere, iubitoare de teatru, s-au arătat încântate de întâlnirea cu Florin Hriţcu.

„Această zi, cu siguranţă, va rămâne întipărită pentru totdeauna în sufletul meu, deoarece am avut ocazia să cunosc un om minunat, cu care nu aş fi crezut că voi avea ocazia să discut, mai ales la o ceaşca de ceai, şi la adresa căruia am doar cuvinte de laudă. În acea oră petrecută împreună am învaţat lucruri noi despre teatru, însa şi despre viaţă, lucruri pe care mi le voi însuşi cât de curând. Aşadar, ţin să mulţumesc Teatrului Tineretului că mi-a oferit această ocazie, şi din nou, lui Florin pentru că mi-a creat un ambient plăcut, astfel încât am uitat de emoţiile care, la început, mă copleşiseră!“, a declarat Octavia Bortişcă.

„Ceai, poezie, teatru! Reţeta perfectă pentru a opri timpul într-o zi de sâmbătă. Amuzament, autocunoaştere, impresii împăr-tăşite! Câteva dintre rezultatele discuţiei mele cu Florin. Un om care a explicat realist cum este cariera de actor şi care m-a ajutat să înţeleg unele piese de teatru ale căror mesaje nu credeam că le-am desluşit. Voi reveni la Teatru Tineretului, un loc drag sufletului meu, cu ocazia unui spectacol pe care vreau să-l văd de un an şi care pare mai interesant odată ce am vorbit cu unul dintre actori“, a adăugat Cristiana Prună.

Florin Hriţcu este actor al Teatrului Tineretului, absolvent al UNATC Bucureşti, la clasa prof. univ. dr. Florin Zamfirescu. Este cunoscut pentru rolurile din „Anul dispărut. 1996“, „Cum vă place“, „Ludibrium“ şi multe altele, sau din cel mai recent spectacol al TT – „Wolfgang“. A colaborat cu Teatrul Odeon, Tea-tul Nottara, Teatrul Act. A apărut în filmele „Ceva bun de la viaţă“ (regia Dan Piţa) şi „Lumea e a mea“ (regia Nicolae Constantin Tănase).

Concursul „Ceai, poezie, teatru“ se adresează atât adolescenţilor (cu vârste cuprinse între 14 şi18 ani) cât şi doritorilor de peste 18 ani. Câştigătorii pot bea un ceai pe balconul Teatrului Tineretului cu un actor, sâmbăta, întâlnire în care pot să-i propună să le citească o poezie, pot afla cât mai multe despre arta spectacolului, dar şi despre proiectele instituţiei de cultură. Cei interesaţi trebuie doar să trimită o poezie preferată pe adresa de e-mail ttli-terar@gmail.com, precizând numele, vârsta, numărul de telefon, cu menţiunea „Ceai, poezie, teatru“. (Natalia RÎŞTEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here