Acasă Social Copii şi tineri talentaţi care au reprezentat cu mândrie oraşul Piatra-Neamţ

Copii şi tineri talentaţi care au reprezentat cu mândrie oraşul Piatra-Neamţ

572
0
DISTRIBUIȚI

Trupa de teatru Junior Art AlfaOmega din Piatra-Neamţ, coordonată de actriţa Gina Gulai, a oţinut încă trei trofee, de astă dată la Festivalul Internaţional de Teatru pentru Tineret  „Gr. V.            Birlic“.

Festivalul s-a desfăşurat în perioada 21 – 27 august, la Fălticeni. Festivalul, ce poartă numele unuia dintre cei mai mari actori pe care i-a avut România, Grigore Vasiliu Birlic, a bifat acum cea de-a VII-a ediţie. A fost organizat ireproşabil de preotul Liviu Mihăilă şi Asociaţia Fălticeni Cultu-ral. În festival s-au întrecut trupe de teatru din Repu-blica Moldova, Râmnicu Sărat, Piatra-Neamţ, Osica de Sus, Galaţi, Paşcani, Focşani, Iaşi şi Sebeş.

Cei mai talentaţi elevi în arta teatrală au participat la cele două secţiuni ale festivalului, monolog şi poezie şi trupe de teatru, pe două categorii de vârstă, 3-12 ani şi 12-25 de ani.

Juriul care a deliberat cele mai bune trupe de teatru a fost format din Ileana Popovici, Vlad Rădescu, Lorette Enache, Gheorghe Balint şi Radmila Popovici.

Trupa de teatru Junior Art AlfaOmega, coordonată de actriţa Gina Gulai, a participat la categoria individual monolog şi poezie, la ambele categorii de vârstă, obţinând trei trofee, două premii doi şi o menţiune. La categ oria7-14 secţiunea monolog, trofeul a fost obţinut de Ilinca Tapalagă, la secţiunea poezie trofeul a fost obţinut de către Iustin Marc, iar la categoria 14-25 de ani – monolog, trofeul a fost obţinut de către Claudiu Ladan. Locurile II, secţiunea monolog, au fost obţinute de către Teodora Sava şi Teodor             Gheorghieş, iar menţiunea de Octavian Afrăsinei.

(Natalia RÎŞTEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here