Acasă Sport Cristi Vornicu, la prima deplasare ca observator UEFA-Futsal

Cristi Vornicu, la prima deplasare ca observator UEFA-Futsal

761
0
DISTRIBUIȚI

l pietreanul a fost săptămâna trecută oficial în turneul de calificare pentru Final Four de la Gyor, în cadrul UEFA Futsal Cup

Pietreanul Cristi Vornicu a participat săptămâna trecută la cea dintâi deplasare în calitate de observator UEFA-Futsal. De marţi 10 noiembrie şi până vineri 13 noiembrie, reprezentantul nostru a fost delegatul oficial pe probleme de joc în cadrul turneului grupei C de Elită. Premergătoare turneului Final Four din competiţia UEFA Futsal Cup, întrecerea a fost organizată în Ungaria, la complexul sportiv „Magvassy Hall“ din Gyor. Participante au fost patru formaţii: Kairat Almaty din Kazahstan, ruşii de la Ugra Yugorsk, cehii de la FK EP Chrudim, respectiv gazdele de la Gyõri ETO FC. Până la urmă, turneul a fost bine organizat, dar localnicii maghiari nu s-au putut bucura decât pentru locul III al favoriţilor, în clasamentul final. Calificarea în etapa superioară a întrecerii, turneul final de patru, din grupa C au obţinut-o ruşii de la Ugra Yugorsk, cei care au izbutit să câştige toate partidele competiţiei din Ungaria.

Exceptând postura de observator în cadrul UEFA-Futsal, pietreanul Cristi Vornicu mai îndeplineşte rolul de membru în cadrul Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal şi totodată de manager al divizionarei secunde de futsal Ceahlăul Piatra-Neamţ.

(Ciprian AVĂDANEI)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here