Cristian Sauciuc, noul director de la Salubritas

Dacă tot s-a schimbat majoritatea în Consiliul Local Piatra-Neamţ, PMP alegând să meargă mai departe alături de PNL, era timpul ca aleşii din partidul lui Traian Băsescu să primească şi ceva funcţii-cheie pe la societăţile subordonate. O astfel de bucurie i s-a făcut recent lui Cristian Sauciuc, de la 1 august acesta fiind numit director al societăţii Salubritas în locul Tatianei Ciucanu. De menţionat este faptul că aceasta din urmă nu a părăsit instituţia, rămânând pe un post cel puţin la fel de confortabil: director de producţie.

Printre cele mai importante activităţi pe care societatea Salubritas le are în gestiune se numără curăţenia stradală din municipiu sau gestionarea câinilor vagabonzi, lucruri cu care noul director deja a avut un prim contact, după cum declară acesta. Pe scurt, Sauciuc îşi doreşte eficientizarea serviciilor sus-numite. „Am vizitat padocul societăţii, m-am pus la curent cu unele aspecte şi urmează să analizăm situaţia pentru a găsi modalitatea prin care să reducem şi mai mult numărul animalelor de pe străzi“, a declarat directorul Salubritas. Pe locul lăsat vacant în Consiliul Local Piatra-Neamţ de Cristian Sauciuc va intra următorul pe lista PMP – Florin Duma.

(Roxana ZAHARIA)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>