Acasă Eveniment Cu maşina, în balcon

Cu maşina, în balcon

910
0
DISTRIBUIȚI

Speriată de manevra unui conducător auto care nu i-ar fi acordat prioritate, o şoferiţă în vârstă de 29 de ani, din oraşul Bicaz, a pierdut controlul maşinii (înmatriculată NT-10-SSS), ieri dimineaţă, şi a urcat cu vehiculul pe trotuar, izbindu-se în balconul de la parterul unui bloc.

Incidentul s-a petrecut pe la ora 11.30, la intersecţia străzilor Lămâiţei şi Dimitrie Leonida, în cartierul Mărăţei al municipiului Piatra-Neamţ. Din fericire, în zonă nu erau trecători la ora aceea, iar ca urmare a impactului, conducătoarea auto a scăpat doar cu o sperietură. Maşina a fost puţin avariată în partea din faţă. La locul evenimentului au intervenit atât poliţiştii cât şi un echipaj SMURD, pentru orice eventualitate. Oamenii legii au stabilit că şoferiţa nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul producerii coliziunii.

În altă ordine de idei, tot în urbea de sub Pietricica a avut loc alt eveniment rutier, în ziua de 24 iunie. Un localnic de 55 de ani conducea un autoturism pe strada Ca-listrat Hogaş, iar la intersecţia cu bulevardul Republicii nu i-a dat prioritate maşinii unui bucureştean de 19 ani, şi s-a izbit în aceasta. O femeie de 32 de ani, pasageră în primul vehicul, a suferit câteva traumatisme. niciunul din şoferi nu băuse. Tot duminica trecută, un alt accident s-a întâmplat pe strada Pogoanelor, din comuna Ion Crea-ngă. Poliţiştii au stabilit că un localnic de 32 de ani conducea o bicicletă şi s-a izbit în spatele maşinii unui consătean de 31 de ani, care circula regulamentar. Biciclistul, diagnosticat cu etilism acut, a fost preluat de ambulanţă şi transportat la spital. În ambele cazuri continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here