Acasă Administratie Culmea curăţeniei: Şeful Salubritas vrea să spele străzile cu şampon

Culmea curăţeniei: Şeful Salubritas vrea să spele străzile cu şampon

1155
1
DISTRIBUIȚI

Exces de zel sau nu, un lucru este sigur: directorul Salubritas, Cristian Sauciuc, vrea să spele străzile din Piatra-Neamţ cu şampon. Ideea a pornit de la dorinţa acestuia ca oraşul nu doar să arate frumos, ci şi să miroasă frumos, după cum însuşi a declarat în cadrul unei conferinţe de presă.

„Încerc să scot toate utilajele la curăţat străzile; mi-ar plăcea ca cineva care nu a intrat niciodată în Piatra-Neamţ să nu aibă nimic de comentat când ajunge aici; să nu mai fie iarba aceea printre trotuare, străzile să miroasă frumos. Am un proiect pentru anul 2018 să spălăm străzile cu şampon; este un şampon special, şi aş vrea ca măcar patrulaterul din centru să-l curăţăm cu şamponul respectiv. În acelaşi timp vreau să măresc suprafaţa de curăţare a oraşului. De curând am început curăţarea albiei Cuiejdiului cu beneficiarii de ajutor social şi, ca o paranteză, vreau ca la un moment dat aceştia să vină la primărie să spună că muncesc prea mult. Noi muncim, vom munci în continuare şi vom face treburile din ce în ce mai bine, dar avem nevoie şi de înţelegerea cetăţenilor să păstreze ce facem noi. În momentul în care astăzi facem curat, iar seara trece cineva şi aruncă gunoi, muncim de-geaba“, a declarat Sauciuc.

Totodată, pentru perioada următoare noul şef al SC Salubritas şi-a propus ca împreună cu reprezentanţii Poliţiei Locale să elimine din oraş punctele de depozitare ilegală a deşeurilor. Acesta a dat drept exemplu zonele în care agenţii economici lasă gunoiul în tomberoanele stradale, sau mai rău, pe lângă ele. (R. ZAHARIA)

1 COMENTARIU

  1. Bravo! Un prim pas spre civilizatie.Domnul Sauciuc a lucrat in cel mai curat loc al orasului, mall-ul Nepi ,si stie ce inseamna curatenie.Dar…, cand investesti in curatenie, va trebui si pastrata! Aviz idiotilor care scuipa pe jos, isi scot cainii la caca si arunca mizeria peste tot.Inca o data, succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here