Acasă Sport Darts / În secţiunea masculină şi feminină, Kataroaie Piatra-Neamţ dă liderii clasamentului...

Darts / În secţiunea masculină şi feminină, Kataroaie Piatra-Neamţ dă liderii clasamentului intern

306
0
DISTRIBUIȚI

l la finele săptămânii trecute, Gabriel Pascaru a concurat la Openul şi Classic-ul Ungariei

Pietreanul Gabriel Pascaru îşi menţine postura de lider în clasamentul naţional intern al sezonului nou. Campion en-titre, reprezentantul nostru se află acum la 9 puncte distanţă de ocupantul locului secund, Adrian Frim (CS Cluj Darts Club). Aflat, încă, în curtea grupării locale Kataroaie Darts Club, Gabriel Pascaru aşteaptă propunerea şi oferta concretă a celor de la CS Mioveni pentru transferul mult dorit. „Poate că în această lună vom ajunge la o înţelegere în acest sens. Eu le-am anunţat condiţiile mele, de principiu ei şi-au dat acordul, aşa că rămâne să finalizăm şi să parafăm trecerea mea în echipa lor“, a declarat pie-treanul.

În finalul săptămânii trecute, Gabriel Pascaru a concurat la două concursuri în Ungaria. Sâmbătă, la Hungarian Classic Open, pietreanul a ocupat locul 9 în clasamentul gene-ral ce a avut înscrişi 256 de competitori. „Chiar dacă nu este o clasare între primele locuri ori cele de pe podium, acest parcurs semnifică un rezultat foarte mare, chiar important pentru cei care sunt cunoscători ai acestor genuri de competiţii, la nivel internaţional“, spune reprezentantul de la CS Karatoaie. 6 concurenţi a trebuit să învingă Gabriel Pascaru pentru a ajunge între cei mai valoroşi competitori, sâmbătă, la Openul Classic al Ungariei. La acest eveniment, din gruparea pietreană Kataroaie au mai concurat Oana Bîrsan şi Mirela Iftode. Originară din Suceava, aceasta din urmă a solicitat încă din sezonul trecut să reprezinte în competiţiile interne echipa pietreană. Momentan, Mirela este lideră în secţiunea feminină a campionatului naţional de darts.

 

Urmează două etape la Tg. Mureş şi Openul Cehiei de la Praga

 

Duminică, 5 noiembrie, Gabriel Pascaru a concurat şi la Hungarian Darts Masters, întrecere desfăşurată la Budapesta în compania a 214 concurenţi. La această competiţie, pietreanul a terminat pe locul 33 în ierarhia generală, fiind eliminat de acelaşi sportiv scoţian pe care-l întâlnise sâmbătă şi la Classic-ul Ungariei.

Pe plan intern, sportivii de la Karatoaie vor reveni cu noi reprezentaţii în finalul acestei săptămâni. Sâmbătă va fi concursul „Cupa Helios“ de la Târgu-Mureş, iar duminică, 12 noiembrie „Cupa CDC“, în aceeaşi locaţie. Pentru cele două concursuri cotate la nivelul ca-tegoriei I din calendarul intern, pietrenii vor trimite o echipă de 12 jucători. Pentru Gabi Pascaru, concursurile internaţionale de darts vor continua în 18 noiembrie, reprezentantul nostru este aşteptat, la Praga, să confirme prezenţa în cadrul Openului Cehiei, un concurs de categoria A^, cu premiile cele mai mari şi cele mai multe puncte.

(Ciprian AVĂDANEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here