Acasă Administratie Director nou la Publiserv: Adrian Niţă, înlocuit cu Gheorghe Triboi

Director nou la Publiserv: Adrian Niţă, înlocuit cu Gheorghe Triboi

1579
0
DISTRIBUIȚI

La două zile de la schimbarea Consiliului de Administraţie al SC Publiserv Piatra-Neamţ, directorul Adrian Niţă şi-a încheiat la rândul său scurtul mandat de la conducerea societăţii. Vineri, 14 iulie, Adunarea Generală a Acţionarilor a decis înlocuirea acestuia cu Gheorghe Triboi – consilier judeţean din tabăra PNL, care va deţine funcţia ca interimar timp de patru luni, până la numirea unui director „plin“. În cadrul unei conferinţe de presă primarul Dragoş Chitic a ţinut să menţioneze, din nou, că la baza acestor schimbări a stat dorinţa de „eficientizare a activităţii societăţilor subordonate Consi-liului Local“ şi nu animozităţile politice (ştiut fiind faptul că Adrian Niţă a fost susţinut ca şef al societăţii de către PSD, care forma alături de ALDE şi PMP majoritatea de la acea vreme din Consiliul Local).

„Pun accent deosebit pe LocativServ şi Publiserv, pentru că sunt societăţi (cel puţin Pu-bliservul) cu bugetul cel mai mare dintre toate societăţile Consiliului Local alocat de la primărie şi prin care realizăm foarte multe dintre lucrările din Piatra-Neamţ. Evident că, măsuri concrete de eficientizare vor fi aplicate la toate societăţile Consiliului Local, pentu că eu îmi doresc servicii publice de calitate la costuri corecte. La cele două societăţi, în ultima şedinţă ordinară de Consiliu Local s-au schimbat reprezentanţii CL în adunările generale ale acţionarilor.

Deja colegii mei lucrează la o analiză a activităţii celor două societăţi şi săptămâna viitoare vor face şi o prezentare publică a rezultatului analizei făcute şi a măsurilor propuse pentru îmbunătăţirea activităţii în următoarea perioadă. (…) Societăţile de care vorbim sunt societăţi ale Consiliului Local. Nu primarul schimbă sau numeşte directori la societăţile Consiliului Local. Vreau ca toată lumea să înţeleagă că trăim în altă epocă şi că respectăm legea şi legea administraţiei publice locale“, a declarat Dragoş Chitic.

Câteva dintre aspectele pe care edilul le-a reproşat fostei conduceri sunt  întreţinerea locurilor de joacă din oraş şi a mobilierului stradal, sau întârzierea lucrărilor de trasare a marcajelor rutiere în urma asfaltărilor din oraş.

Noua echipă managerială de la Publiserv este formată din Ruxandra Bosovici (pre-şedinte), Vasile Popescu, Aurora Ene, Gheorghe Diaconu şi Gheorghe Triboi.

(R. ZAHARIA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here