Acasă Social Elevi silitori premiaţi de Consiliul Local

Elevi silitori premiaţi de Consiliul Local

230
0
DISTRIBUIȚI

Municipalitatea pietreană se ţine de promisiunea făcută, ca în fiecare lună, înainte de şedinţele ordinare ale Consiliului Local să prezinte aleşilor şi totodată opiniei publice, tinerii cu care municipiul se mândreşte. Joi, 28 septembrie, a fost rândul a doi dintre cei mai silitori elevi din oraş şi totodată voluntari activi în cadrul a nenumărate proiecte derulate pentru comunitate.

„Ana-Maria Holotă este şefă de promoţie la profilul real, matema-tică-informatică intensiv engleză, cu media 9,86 la „Colegiul Naţional Calistrat Hogaş„, iar Mihnea Bâlici a obţinut medalia de argint la Olimpiada Internaţională de Filosofie, desfăşurată la Rotterdam în perioada 25-28 mai 2017 şi a avut cea mai mare medie din judeţul Neamţ – 9,95 la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2017. Acestea sunt doar câteva dintre realizările me-rituoase ale premianţilor zilei de astazi“, a precizat primarul Dragoş Chitic.

După scurta prezentare făcută de edil cei doi tineri, în prezent studenţi, le-au vorbit consilierilor despre performanţele bifate atât la învăţătură, cât şi în acti-vităţile extraşcolare. „Premiul acesta este un fel de conştientizare că am făcut parte dintr-o comunitate care chiar m-a susţinut şi unde am putut cu toate resursele să fac ceea ce am făcut; aşadar, vă datorez nişte mulţumiri atât pentru premiu cât şi pentru invitaţie, dar şi pentru cei patru ani de colaborare plini şi frumoşi“, a spus Ana Maria Holotă.

Pe lângă diplomele de recunoştinţă, cei doi elevi au primit şi câte 1.000 de lei din partea autorităţilor. (R. C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here