Home Eveniment Doi pietreni găsiţi fără suflare în casele lor

Doi pietreni găsiţi fără suflare în casele lor

Email Imprimare PDF

 

 

Pompierii nemţeni au avut parte, în weekendul trecut, numai de descoperiri macabre.

Vineri seara, echipajul de la Detaşamentul Piatra-Neamţ a fost solicitat să intervină pentru deblocarea uşii unui apartament de pe strada Independenţei, bloc K5, în care locuia Mihai D. Bărbatul de 56 de ani nu mai răspundea de câteva zile la apelurile rudelor, îngrijorate de starea sănătăţii sale. Vineri seara acestea s-au înţeles cu pompierii să pătrundă în interiorul apartamentului acestuia, să vadă ce se întâmplă cu proprietarul. Pompierii au escaladat blocul până la apartamentul lui Mihai D., cu ajutorul autoscării mecanice, cu care au intrat pe balcon şi de acolo în apartament. Înăuntrul casei pompierii l-au găsit pe proprietar decedat. Poliţia a preluat cazul şi anchetează acum cauzele care au dus la moartea bărbatului.

În acelaşi mod a fost descoperită şi moartea lui Toader D., de 86 de ani. Pietreanul locuia singur într-un apartament din blocul 9 de pe strada Anton Vorel. Cinci subofiţeri de la Detaşamentul Piatra-Neamţ a intervenit pentru deblocarea uşii apartamentului în care a fost găsit bătrânul Toader, fără viaţă. De data asta pompierii au folosit la escaladare scara culisabilă, iar mai apoi au pătruns în dormitor unde zăcea fără suflare bătrânul octogenar.

 

 

 

 

Nou ! Cititi zilnic

Nume:

Email:

Termeni si Conditii


Cine e online

Avem 73 vizitatori online
Banner
Banner
Banner
Banner

Classmedia Text

Infiintam SRL in 3 zile
AF, PF, II, SRL, Asociatii si fundatii, puncte de lucru, cesiuni, fuziuni.
Tel: 0233/229656
Mobil: 0744/592554
www.infiintamsocietati.ro
Class Media va ofera servicii grafice, tipografice, web design profesional si optimizare web, promovare Google.
Tel: 0233/229656
Mobil: 0744/592554
www.classmedia.ro
Oferim servicii profesionale de grafic design, web design, logo design concept (sigle), Manuale de identitate, papetarie de afaceri, servicii tipografice,foto digital.
Tel: 0233/229656
Mobil: 0744/592554
www.serviciigrafice.ro