Acasă Eveniment Femeie înjunghiată la Colibele Haiducilor

Femeie înjunghiată la Colibele Haiducilor

1921
0
DISTRIBUIȚI

O femeie în vârstă de 34 de ani, din comuna Pângăraţi, a fost înjunghiată de mai multe ori, în piept, cu un briceag, de pietreanul Mircel Sorinel Zenica (47 de ani), în după-amiaza de 20 iunie, în părculeţul din faţa restaurantului Colibele Haiducilor, din Piatra-Neamţ.

Conform procurorilor, agresorul a declarat că avea o relaţie cu victima din 2016 şi obişnuiau să se întâlnească periodic în Piatra-Neamţ (însă victima, care este căsătorită, a susţinut doar că se cunoştea cu bărbatul de mai demult când l-ar fi ajutat să-şi rezolve nişte probleme juridice). Miercuri, pe la ora 17, femeia a venit cu un taxi în oraş, s-a întâlnit cu Zenica, iar amândoi au mers în parcul de la Colibele Haiducilor şi au stat mai mult timp de vorbă pe o bancă. La un moment dat au început să se certe şi, când ea s-a ridicat să plece, individul, furios, a lovit-o cu pumnul în faţă. Femeia a căzut, iar Zenica s-a urcat cu genunchii pe ea şi a înjunghiat în partea stângă a pieptului, de mai multe ori, cu un briceag pe care-l avea la el. După ce a văzut-o plină de sânge a coborât spre Parcul Zoo, iar la intersecţia cu strada Ştefan cel Mare a întâlnit un echipaj al Poliţiei, căruia i s-a predat.

După agresiune, cu greu, victima s-a ridicat şi, horcăind, s-a refugiat în curtea restaurantului din apropiere. Chelneriţele care au văzut-o plină de sânge au sunat la 112, iar în scurt timp în zonă a intervenit ambulanţa care a preluat-o pe femeie şi a transportat-o la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ. Victima a fost diagnosticată cu „traumatism toracic, hemotorax (acumulare de sânge în plămâni – n.r.) şi o fractură costală“. După ce a fost internată pe secţia Chirurgie, pacienta a fost operată, iar ieri era internată la Anestezie Terapie-Intensivă, în stare stabilă.

Mircel Zenica a fost reţinut şi urma să fie prezentat Tribunalului cu propunerea de arestare preventivă. El are toate şansele să ajungă după gratii, ţinând cont că a mai comis fapte penale – atât în ţară cât şi în străinătate.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here