Acasă Eveniment Fetiţă accidentată mortal

Fetiţă accidentată mortal

1499
0
DISTRIBUIȚI

Luni după-amiază (31 iulie), o fetiţă de 14 ani, din comuna Cordun, a fost accidentată mortal de maşina unei consătence, în timp ce traversa strada Liber-tăţii, neregulamentar, spre fratele ei care o aştepta pe cealaltă parte.

Nenorocirea a avut loc pe la ora 16.45, în următoarele împrejurări stabilite de poliţişti. Minora circula pe partea dreaptă a drumului, spre intrarea în localitate, iar fratele ei pe stânga, în acelaşi sens. La un moment dat fetiţa  a traversat, ca să ajungă pe partea fratelui, şi a fost izbită în plin de un autoturism la volanul căruia se afla o localnică în vârstă de 42 de ani.

Maşina, un Audi A4, era înmatriculată în Italia, şi s-a ales cu parbrizul fisurat, iar o portieră înfundată, drept dovadă a violenţei impactului.

La locul tragediei a intervenit un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, însă cadrele medicale au găsit victima în stop cardio-respirator.

Deşi au încercat mai mult timp să o resusciteze, copila a rămas inertă. De altfel, medicii au notat că fetiţa avea otoragie masivă (hemo-ragie pe urechi, posibil indiciu al unei fracturi de bază de craniu – n.r.). Poliţiştii, ajunşi la faţa locului, au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi fac investigaţii în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here