Acasă Eveniment Fostul prefect Ilie Mitea a murit într-un accident rutier

Fostul prefect Ilie Mitea a murit într-un accident rutier

1276
0
DISTRIBUIȚI

Pasager în maşina unui prieten care se întorcea de la Sibiu, Ilie Mitea, fost prefect al judeţului nostru în perioada iunie 2012-februarie 2013, a decedat într-un tragic accident rutier petrecut în seara de 21 iunie, pe DN 7, în localitatea Micoiu din Vâlcea.

Nenorocirea a avut loc la ora 21.45, în următoarele împrejurări stabilite de poliţişti. Mitea se afla într-un autoturism Ford, condus de prietenul său Ioan Romiţan (patronul pu-bului sibian „Naf Naf“). Cei doi, împreună cu Ciprian Baltador (asociat al pensiunii „Perla Păltinişului“) veneau spre casă când, şofe-rul unui Volskwagen, ce se deplasa din direcţia Râmnicu Vâlcea-Piteşti, a vrut să depăşească un TIR şi s-a ciocnit frontal cu Ford-ul.

Impactul a fost deosebit de violent, iar şoferul şi fostul prefect Mitea au decedat în scurt timp.

De asemenea, în urma evenimentului au fost rănite trei persoane. Victimele au fost scoase din maşini cu pompierii de la descarcerare, iar răniţii au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spital.

„Mă întristează vestea dispariţiei fulgeratoare a fostului prefect al judeţului nostru, domnul Ilie Mitea, o persoană activă şi implicată în ceea ce a însemnat activităţile în sprijinul cetăţenilor şi autorităţilor publice. Transmit sincere condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihneasca în pace“, a spus prefectul Daniela Soroceanu.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here