Acasă Sport Fotbal – Campionatul judeţean, Liga a IV-a / Nou-promovata CSM Ceahlăul, Start...

Fotbal – Campionatul judeţean, Liga a IV-a / Nou-promovata CSM Ceahlăul, Start lansat la prima reprezentaţie în noul sezon

754
0
DISTRIBUIȚI

Echipa pietreană de fotbal CSM Ceahlăul s-a instalat încă de la prima etapă în postura liderei campionatului seriei primului eşalon fotbalistic la nivel judeţean. Ieri, în runda inaugurală a ediţiei 2017-2018 din Liga a IV-a, formaţia galben-negrilor pietreni a câştigat la trei goluri diferenţă disputa programată în deplasarea cu „zimbrii“ din Vânători-Neamţ. Mateiciuc (11), Rusu (61), Albu (63) şi Copoţ-Barb (66) au fost marcatorii CSM Ceahlăului într-un meci care a semănat mai degrabă cu un antrenament cu public. Duelul a fost unul la discreţia oaspeţilor, în vreme ce localnicii s-au mulţumit doar cu golul de onoare, la 0-4, atunci când partida îşi cunoştea deja învingătoarea.

„Pregătim o altă viitoare promovare“

„Pentru noi a fost prima etapă a unui nou început, cel al campionatului ligii a patra. Avem fixat ca obiectiv promovarea în eşalonul superior, iar deocamdată pregătim acest nou salt valoric“, a spus profesorul Toader Şteţ, antrenorul de la CSM Ceahlăul. Mulţumit de rezultat şi de atitudinea elevilor lui, acesta va pregăti încă de astăzi meciul următor, programat pentru ziua de sâmbătă, 2 septembrie, de la ora 18 pe arena pietreană „Municipal-Ceahlăul“, în compania celor de la Moldova Cordun.

Victorie sub ochii preşedintelui

Ieri, la jocul care a însemnat prima reprezentaţie a noului Ceahlăul la nivelul primului eşalon judeţean de fotbal a asistat şi preşedintele CSM Ceahlăului, Cătălin Roca. Meciul de debut în Liga a IV-a nemţeană de fotbal a fost pregătit şi altfel de jucătorii echipei galben-negre pietrene. Marţi 22 august, la sala mică a Polivalentei, Mateiciuc şi compania au avut de susţinut probele testării fizice a perioadei de moment, acţiune programată în prezenţa lui Cezar Honceriu, lector dr. universitar al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport din Iaşi.

Nici rivalele la promovare nu s-au împiedicat

Asemeni CSM Ceahlăului, cu victorii în prima etapă de ieri a noii ediţii de campionat la nivelul Ligii a IV-a nemţene de fotbal s-au întors şi adversarele taberei pietrene înscrise în lupta pentru câştigarea titlului de campioană. Deţinătoarea titlului, ACS Enadani Poiana Teiului a câştigat la doar două goluri diferenţă meciul de deplasare susţinut în fieful Moldovei Cordun, în vreme ce Spe-ranţa Răuceşti a învins în derby-ul local de sub Cetatea târg-nemţeană, cu Steel Man. Singura echipă fără gol primit în etapa de start a noii ediţii de campionat de Liga a IV-a a fost Victoria Horia, câştigătoare a derby-ului din zona Roman, cu Voinţa Ion  Creangă.

Duelul Bradul Borca – Cimentul Bicaz – amânat

Partida ACS Bradul Borca – CS Cimentul Bicaz a fost amânată de oficialii AJF la solicitarea echipei gazdă, care nu putea conta pe toţi jucătorii din lot, plecaţi în vacanţă.

Rezultatele complete ale primei etape în campionatul Ligii a IV-a a fost: Zimbrul Vânători – CSM Ceahlăul 1-4 / Victoria Horia – Voinţa Ion Creangă 1-0 / Moldova Cordun – ACS Enadani Poiana Teiului 2-4 / CS Steel Man Tg. Neamţ – Speranţa Răuceşti 1-2. Runda a doua din campionatul Ligii a IV-a nemţene de fotbal are anunţate următoarele partide: Voinţa Ion Creangă – Cimentul Bicaz / Speranţa Răuceşti – Bradul Borca / Enadani Poiana Teiului – Steel Man Târgu-Neamţ / CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ – Moldova Cordun / Victoria Horia – Zimbrul Vânători Neamţ.

(Ciprian AVĂDANEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here