Acasă Sport Fotbal / Cosmin Contra: „Vom ajunge şi la Piatra-Neamţ, în cazul...

Fotbal / Cosmin Contra: „Vom ajunge şi la Piatra-Neamţ, în cazul în care condiţiile sunt bune“

322
0
DISTRIBUIȚI

l „Vreau să mergem peste tot unde avem infrastructură şi condiţii bune, vreau ca lumea să vadă echipa naţională de fotbal pe mai multe stadioane. Vom merge peste tot, pentru că echipa naţională este a tuturor“, a spus selecţionerul Cosmin Contra

Oportunitatea ca prima reprezentativă de fotbal a României să revină în urbea pietreană pentru o altă acţiune oficială începe să fie încurajată şi mai mult, acum chiar din interiorul staff-ului tehnic „tricolor“. Selecţionerul Cosmin Contra a anunţat că echipa naţională de fotbal a României  va ajunge în perioada următoare să joace pe stadioane din întreaga ţară, în cazul în care şi arenele respective îndeplinesc acele condiţii solicitate de forul internaţional. „Vreau să mergem peste tot unde avem infrastructură şi condiţii bune, vreau ca lumea să vadă echipa naţională de fotbal pe mai multe stadioane. Probabil vom ajunge şi la Craiova, la Timişoara dacă se vor îmbunătăţi condiţiile de acolo, la Piatra-Neamţ, în cazul în care terenul şi celelalte condiţii sunt bune. Vom merge peste tot, pentru că echipa naţională este a tuturor“, a spus selecţionerul Cosmin Contra.

 

Răzvan Burleanu: „Aveţi o bază sportivă care oferă toate facilităţile“

 

Sâmbătă, Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal a fost prezent la Piatra-Neamţ pentru semnarea parteneriatului de asociere între FRF şi reprezentanţii primăriei oraşului nostru. Înlocuirea gazonului artificial (iarbă sintetică) de pe terenul de antrenament al stadionului „Municipal-Ceahlăul“ a semnificat primul obiectiv în parteneriatul de asociere între administraţia pietreană şi federali. „Federaţia Română de Fotbal a înfiinţat două Centre Naţionale de Excelenţă al căror scop îl reprezintă descoperirea şi pregătirea tinerelor talente, unul la Timişoara, iar celălalt la Târgu-Mureş. Dorim să continuăm înfiinţarea acestor centre, astfel încât în fiecare regiune a Românei să existe câte unul. Cel mai potrivit loc pentru cel din Moldova cred că este Piatra-Neamţ. Aveţi o bază sportivă care oferă toate facilităţile, de care trebuie să profităm şi unde putem dezvolta parteneriate împreună cu primăria din Piatra-Neamţ“.

Cu prilejul semnării asocierii între FRF şi administraţia publică pietreană, primarul Dragoş Chitic a reamintit că municipalitatea este deschisă găzduirii tutu-ror acţiunilor oficiale sportive dorite, cât şi realizării de investiţii pentru dezvoltarea bazelor sportive din Piatra-Neamţ. „Eu sunt o persoană care încurajează parteneriatul. Sunt convins că asociindu-ne, sub orice formă (instituţional sau public-privat), putem genera rezultate deosebite, cu beneficii pentru comunitate. De aceea sunt deschis la orice propunere venită din partea federaţiei. Oraşul Piatra-Neamţ are tradiţie în fotbal, potenţial pentru performanţă fotbalistică şi poate găzdui competiţii sportive importante. Stadionul din Piatra-Neamţ este pregătit să găzduiască meciuri ale echipelor naţionale de fotbal şi vom aloca în continuare fonduri pentru a întreţine această bază“, a punctat primarul Chitic.

(Ciprian AVĂDANEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here