Acasă Sport Fotbal – Cupa României, etapa judeţeană: Cimentul Bicaz, prima echipă calificată în...

Fotbal – Cupa României, etapa judeţeană: Cimentul Bicaz, prima echipă calificată în finală

662
0
DISTRIBUIȚI

l după scorul de 10-0 reuşit pe terenul celor din Brusturi, elevii antrenorului Cristinel Luca au acces în finala întrecerii nemţene

Miercuri după-amiază s-au desfăşurat partidele tur din cadrul etapei judeţene a fazei semifinalelor Cupei României la fotbal. În urma rezultatelor primelor două jocuri din penultimul act al întrecerii, numele unei finaliste este deja cunoscut. Aceasta este formaţia Cimentul Bicaz. Gruparea de liga a patra şi-a asigurat calificarea în meciul vedetă al întrecerii după victoria care scuteşte de orice alte comentarii: 10-0 (6-0), în deplasare, pe terenul formaţiei de eşalon inferior Flacăra Brusturi (Liga a V-a). Pentru echipa bicăjeană, antrenată de Cristinel Luca, golurile victoriei au fost marcate de

Pântea şi Patrichi (fiecare câte 3), Nedelcu (2), Avram şi Bordeanu. Pentru antrenorul de la Cimentul, calificarea în ultimul act al Cupei României la nivel judeţean reprezintă cea mai frumoasă performanţă din ultimii ani.

 

CSM Ceahlăul a suferit prima înfrângere a stagiunii

 

În cealaltă semifinală a competiţiei nemţene de Cupa României, campioana ediţiei precedente de Liga a IV-a, Voinţa Ion Creangă a produs prima înfrângere în actualul sezon, celor de la CSM Ceahlăul. Pietrenii, lideri cu punctaj maxim în seria a II-a a campionatului Ligii a V-a, s-au mulţumit doar cu golul egalizator în jocul de miercuri la Ion Creangă. Lupei (60) a înscris după ce Jabula (35) de la gazde deschisese scorul. La patru minute după egalare, acelaşi Jabula de la gazde a asigurat victoria Voinţei, dar nu şi calificarea în finala Cupei. Pentru meciul de miercurea viitoare, la Piatra-Neamţ, CSM Ceahlăul porneşte favorită la calificare. Profesorul Toader Şteţ, antrenorul Ceahlăului şi-a găsit proprii elevi depăşiţi de adversari la capitolul angajament fizic.

„I-am atenţionat că nu ne va fi uşor. Golurile primite au venit pe fondul unor greşeli flagrante ale jucătorilor noştri“. Înfrângerea neaşteptată de miercuri, la Ion Creangă în cadrul competiţiei Cupei României, le-a căzut greu antrenorilor şi conducătorilor, iar în vestiar a venit ca un şoc pentru jucătorii CSM Ceahlăului.

Partidele retur din cadrul semifinalelor Cupei României la nivel judeţean vor avea loc miercurea viitoare, 24 mai, la Bicaz, respectiv pe „Municipalul“ pietrean, cu începere de la ora 18. Finala ediţiei 2017 a întrecerii Cupei României la nivel judeţean va fi găzduită la Piatra-neamţ, la o dată ce va fi anunţată ulterior.

(Ciprian AVĂDANEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here