Acasă Sport Fotbal – Cupa României: Mai buni decât campionii Bacăului

Fotbal – Cupa României: Mai buni decât campionii Bacăului

842
0
DISTRIBUIȚI

Cimentul Bicaz – Viitorul Curiţa 2-0 (1-0)

Miercuri după-amiază, echipa de fotbal Cimentul Bicaz a reuşit calificarea în faza turului II la nivel naţional a întrecerii noii ediţii, 2017-2018 în cadrul Cupei României. Câştigătoare a etapei judeţene, formaţia bicăjeană a trecut cu bine şi peste primul tur la nivel naţional, eliminând gruparea băcăuană Viitorul Curiţa. Aceasta din urmă este campioana Ligii a IV-a judeţene de fotbal în Bacău, dar şi-a apropiat şi trofeul Cupei României, tot la nivel judeţean. În această etapă nouă a competiţiei au intrat în luptă cele 42 de câştigătoare ale fazei judeţene de Cupa României şi alte zece echipe care au evoluat în ediţia precedentă la nivelul campionatului Ligii a III-a.

Golurile care au asigurat victoria celor de la Cimentul Bicaz în etapa a II-a naţională au fost reuşite de atacantul Dan Nedelcu, pe finalurile celor două reprize: minutele 42, respectiv 85.

Oaspeţii au dovedit o echipă arţăgoasă, cu mare poftă de joc şi dispusă la efort, dar izbânda nemţenilor a fost una meritată gândind la numărul ocaziilor mai multe şi mai clare decât ale adversarilor. „Indiferent de rezultatul care ar fi fost la sfârşitul jocului era un mare câştig pentru noi întrucât am acumulat experienţă în plus“, a spus antrenorul gazdelor, Cristian Luca. Cimentul a jucat în partida de miercuri cu Spiridon – Paşcu, Zaiţ, Morţun (cpt.), Avram, Bordeanu, Bălăjel, Pîntea, Apreutesei (Patrichi), Constantinescu (Bîrsanu) şi Nedelcu.

În cadrul celei de-a treia etape a întrecerii naţionale Cupa României (anunţată în ziua de miercuri, 23 august), echipa din Bicaz va primi vizita unei formaţii participante în campionatul Ligii a III-a.

Început cu brio, programul noului sezon competiţional pentru tabăra cimentiştilor va continua cu o altă reprezentaţie. Aceasta este programată tot pe terenul propriu, duminică 13 august, cu începere de la ora 11. Atunci va fi meciul Supercupei „Adrian Popa“ la nivel judeţean. În respectiva confruntare, gazdele, în calitate de câştigătoare a etapei de Cupa României în Neamţ vor avea de înfruntat replica celor de la Enadani Poiana Teiului, campioana sezonului precedent de Liga a IV-a nemţeană.

(Ciprian AVĂDANEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here