Acasă Sport Fotbal – Gala GSP „Superlativele 2017“ / Cu 497 de voturi primite,...

Fotbal – Gala GSP „Superlativele 2017“ / Cu 497 de voturi primite, Costel Enache a fost votat al treilea cel mai bun antrenor român al momentului

1091
0
DISTRIBUIȚI

Antrenor posesor al Licenţei PRO-UEFA, pietreanul Costel Enache s-a clasat pe un onorabil loc III în clasamentul celor mai buni antrenori din fotbal, în cadrul galei Superlativele anului 2017. Ancheta aparţine cotidianului naţional „Gazeta Sporturilor“, iar procesul de vot s-a desfăşurat în perioada 1-15 decembrie. Cei care au avut drept de vot pentru stabilirea clasamentul final al Superlativelor anului 2017 au fost cititorii GSP, redactorii Gazetei Sporturilor, căpitanii echipelor de fotbal din Liga 1, antrenorii echipelor din campionatul Ligii 1 de fotbal, dar şi specialişti din cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului.

Fost selecţioner la loturile echipelor naţionale de juniori ale României, dar momentan tehnician al grupării de prim eşalon FC Botoşani, în preferinţele publicului, Costel Enache a prins „podiumul“ graţie celor 497 de voturi primite la secţiunea cel mai bun antrenor. Pe primul loc în procedura de vot s-a situat Marius Şumudică (fost la Astra Giurgiu, actualmente la Kayserispor-Turcia), cu 2.603 voturi, urmat de           Gheorghe Hagi (Viitorul Constanţa), cu 1.501 voturi. Costel Enache a fost urmat în clasament de antrenorul Nicolae Dică (FCSB) cu 382 de voturi şi Dan Petrescu (CFR Cluj) cu 254 de voturi. Lista câştigătorilor este publicată astăzi în GSP. Procesul de vot on-line a durat până la data de 15 decembrie. Lista Superlativelor GSP pe anul 2017 a mai avut înscrise secţiunile: cel mai bun fotba-list român (câştigător Constantin Budescu – Astra Giurgiu cu 1.956 de voturi), cel mai bun fotbalist străin în campionatul Ligii I interne de fotbal (câştigător Eric de Oliverira – Viitorul Constanţa cu 2.150 de voturi) şi cel mai bun sportiv român al momentului (câştigătoare Simona Halep-tenis de câmp, cu 2.753 de voturi).

(Ciprian AVĂDANEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here