Acasă Economic Fotbal – Liga a III-a, seria I / CSM Roman vs FC...

Fotbal – Liga a III-a, seria I / CSM Roman vs FC Hărman: Romaşcanii au ca adversari astăzi foşti jucători de Liga 1

721
0
DISTRIBUIȚI

Jucătorii singurei formaţii nemţene înscrise în eşalonul trei fotbalistic la nivel judeţean revin astăzi în propriul fief cu o nouă reprezentaţie oficială. În cadrul etapei cu numărul 18 în campionatul primei serii din Liga a III-a, elevii antrenorilor Gabi Ţapu şi Iosif Susanu de la CSM Roman primesc vizita unei aspirante la promovarea în liga secundă: FC Hărman. Braşovenii ocupă locul secund în serie, cu un total de 34 de puncte câştigate. Înaintea partidei de astăzi, romaşcanii au fost avertizaţi că înfruntă gruparea cu cel mai prolific atac al întrecerii primei serii: 37 de goluri marcate şi doar 12 primite.

După remiza cu şase goluri (3-3) înregistrată etapa trecută pe terenul li-derei AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, jucătorii nemţeni au parte astăzi de o nouă înfruntare dificilă. Aceştia au demonstrat că se pot lupta de la egal la egal cu orice echipă în actuala ediţie de campionat, aspect care se vrea a fi confirmat şi la partida acestei după-amieze. Jocul de pe stadionul „Moldova“ va începe de la ora 15 şi va fi oficiat de o brigadă de arbitri formată din Denis Andrei Creţu – Radu Creţu şi Ionel Tănasă (toţi din Botoşani). Ca observatori la meciul de astăzi între CSM Roman şi FC Hărman au fost delegaţi Ilie Andrici (Cerviceşti, jud. Botoşani) şi Virgil Stărică (Iaşi).

Mugurel Buga, de la meciurile cupelor europene cu Rapid, ajuns în Liga a III-a

Spre deosebire gruparea braşoveană FC Hărman, romaşcanii ocupă locul 6 în clasament, iar după cele 16 meciuri disputate au strâns 27 de puncte pe o linie de clasament cu opt victorii, trei rezultate de egalitate şi cinci înfrângeri. De la gazde vor absenta în jocul de astăzi Petrila şi Brăescu, ambii jucători aflându-se în stare de suspendare. În lotul lărgit face parte acum şi însă Co-valiu, jucător ce a revenit după o accidentare. De partea cealaltă, braşovenii de la FC Hărman se pot baza pe serviciile unor jucători cu experienţa întrecerii campionatului primei ligi interne de fotbal sau chiar cu experienţa participării în cadrul cupelor europene. Între vedetele hărmănenilor, la meciul de astăzi pe „Moldova“ nu vor lipsi Mugurel Buga (fost la FC Braşov dar şi la Rapid Bucureşti), Florin Stângă (fost la U. Craiova şi Sepsi Sf. Gheorghe) sau Rareş Forika (fost la Voinţa Sibiu sau Corona Braşov). În programul etapei a 18-a din prima serie a eşalonului trei fotbalistic intern, astăzi mai sunt anunţate încă trei meciuri: Olimpia Rm. Sărat – Ştiinţa Miroslava / Atletico Vaslui – CSM Paşcani / Aerostar Bacău – Avântul Valea Mărului. Restul de trei partide ale rundei se vor disputa sâmbătă (mâine), tot de la ora 15, după programul: Sport Club Bacău – AFK           Csikszereda Miercurea Ciuc / Sporting Lieşti – Metalosport Galaţi / Olimpic Cetate Râşnov – Sportul Chişcani. AFC Odorheiu Secuiesc are etapă liberă.

(Ciprian AVĂDANEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here