Acasă Social „Funtastic“, divertisment sub toate formele la Piatra-Neamţ

„Funtastic“, divertisment sub toate formele la Piatra-Neamţ

1591
0
DISTRIBUIȚI

„Funtastic“, cel mai tare spaţiu de divertisment destinat persoanelor de toate vârstele, va fi deschis astăzi, de la ora 10, în Galleria Mall din Piatra-Neamţ, la etajul 1 al complexului comercial. În seara inaugurării, cei prezenţi vor putea asista la un concert de saxofon, şi se vor putea delecta cu muzica mixată de un DJ.

Spaţiul, care se întinde pe o suprafaţă de 1.200 de metri pătraţi, este compartimentat pentru fiecare activitate şi oferă divertisment sub toate formele. Bowling, biliard, jocuri electronice, playstation, toate îşi au spaţiul lor bine limitat astfel încât fiecare să se bucure de distracţie, deconectare, bună dispoziţie. Mai mult, „Funtastic“ pune la dispoziţie şi o zonă pentru luat masa, cu produse fast food de calitate, o cafenea, dar şi o zonă specială  pentru organizarea de evenimente (petreceri, aniversări), cu acces la toate activităţile.

„Funtastic“ deţine patru piste de bowling, mese profesionale de biliard, jocuri Arcadia cu fise şi patru playstation. Preţurile practicate la „Funtastic“ sunt accesibile fiecărui buzunar, astfel încât toţi cei care doresc să se poată bucura de divertisment. În plus, managerii „Funtastic“ pregătesc în fiecare săptămână diferite surprize celor care trec pragul spaţiului de diverstiment.

(Natalia RÎŞTEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here