Acasă Sport Futsal – Campionatul Naţional juniori U19: A venit şi prima victorie a...

Futsal – Campionatul Naţional juniori U19: A venit şi prima victorie a juniorilor

336
0
DISTRIBUIȚI

l Sănătatea Darabani – Futsal Ceahlăul 4-6 (4-3)

Etapa cu numărul trei în turul de campionat al seriei I a adus prima victorie pentru formaţia pietreană de futsal Ceahlăul, la nivelul întrecerii Campionatului Naţional rezervat categoriei juniorilor Under 19. Succesul a fost repurtat de echipa noastră vineri, 10 noiembrie, cu prilejul partidei programată în deplasare, contra botoşănenilor de la Sănătatea Darabani. Gazda meciului din etapa a treia a sezonului a fost Sala  Sporturilor „Doina Melinte“ din localitatea Hudeşti (judeţul Botoşani). Sorin Ailenei din Botoşani, respectiv Dorin Vasile Bălţuţă din Flămânzi au fost arbitrii delegaţi să oficieze această înfruntare. Prima victorie pentru nouă echipă a juniorilor de la Futsal Ceahlăul a fost conturată la capătul unui meci epuizant, în care pietrenii au avut o posesie de peste 65% în joc.

Pregătiţi chiar de managerul clubului, Cristian Vornicu, ai noştri s-au bucurat de deschiderea scorului în jocul de vineri chiar în secunda 15 a primei reprize. Avantajaţi pe tabelă, pietrenii au avut de suferit în continuarea cursului jocului întrucât loclnicii nu doar că au reuşit să egaleze, ci s-au şi desprins la 3-1 la jumătatea primei reprize. Forţa echipei Ceahlăului s-a văzut atunci când aceasta a reuşit să revină în meci, egalând la 3 în minutul 17. Din nefericire, ai noştri au primit gol la ultima fază, în ultima secundă: 4-3.

Pentru actul secund, nemţenii au ieşit mai hotărâţi de la vestiare, convinşi că pot întoarce în favoarea lor soarta meciului, ceea ce s-a şi întâmplat. Pe fondul dominării celor de la Futsal Ceahlăul, gazdele s-au mulţumit doar cu unele raiduri pe contraatac.

Oaspeţii şi-au văzut de treabă şi au punctat în trei rânduri consecutiv, între minutele 33 şi 37, reuşind să valorifice superioritatea evidentă faţă de adversară.

Întrucât ultimele minute nu au mai adus nicio modificare pe tabela de marcaj, finalul partidei a consfinţit succesul absolut meritat al juniorilor Ceahlăului. Izbânda pietrenilor la deplasarea de vineri a fost asigurată de golurile marcate de Alex Apostoae (în trei rânduri), respectiv Dumitru şi Cocean (fiecare cu câte un gol), plus un autogol al oaspeţilor. Următorul meci va fi pe teren propriu pe 20 noiembrie în compania celor de la CSM Politehnica Iaşi.  (C. A.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here