Acasă Sport Futsal – Cupa României, juniori U-19: Ai noştri, ceva mai buni, dar...

Futsal – Cupa României, juniori U-19: Ai noştri, ceva mai buni, dar tot învinşi

661
0
DISTRIBUIȚI

l Futsal Ceahlăul – Internazionale Traian Vaslui 2-6 (0-0)

Juniorii de la Futsal Ceahlăul au debutat joi seară, pe terenul propriu, în cadrul noii ediţii a întrecerii Cupei României. La categoria Under 19, jucătorii pregătiţi de managerul Cristi Vornicu au primit, în Sala Polivalentă de pe Calea Romanului, vizita vasluienilor de la Internazionale Traian. Neînvinşi în acest sezon de campionat şi câştigători ai seriei în ediţia precedentă, oaspeţii şi-au respectat blazonul şi au dat la spate un alt meci victorios. Echipa de la Traian este una dintre pretendentele câştigării titlului naţional. La rândul lor, ai noştri au încercat şi chiar s-au autodepăşit în destule momente ale disputei. Futsal Ceahlăul formează la acest nivel de vârstă cea mai tânâră echipă din serie şi chiar din întregul campionat.

Primul gol (al oaspeţilor) în această dispută a venit în minutul 5 din actul secund, pe o greşeală de poziţionare în formula pietrenilor. Pentru localnici, echilibrul s-a rupt definitiv la momentul primirii celui de-al doilea gol, venit imediat după deschiderea scorului.

„După o astfel de prestaţie, am ajuns să ne pară rău şi mai mult pentru ratarea vicoriilor în meciurile cu Iaşiul şi cei din Fălticeni. Valoric, aceste echipe sunt sub noi“, era de părere managerul Cristi Vornicu.

Golurile Ceahlăului în disputa de joi seară au aparţinut lui Florin Davidescu (la scorul de 0-3), respectiv lui Alex Apostoae, pentru 1-6. Returul jocului de Cupa României între Ceahlăul şi Internazionale Traian, înscris în secţiunea juniorilor Under 19 se va desfăşura duminică, de la ora 12.30 în Sala Polivalentă din Vaslui.

Componenţa formaţiei Futsal Ceahlăul în meciul de joi seară a fost: Ciobanu, Focşăneanu (portari) – Apostoae, Crăciun, Cocean, Hociung, Davidescu, Lazăr, Drăgan, Robu şi Bărbieru.  (Ciprian AVĂDANEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here