Acasă Sport Futsal – Liga a II-a / Cu victoria de sâmbătă în deplasare,...

Futsal – Liga a II-a / Cu victoria de sâmbătă în deplasare, Pietrenii şi-au consolidat locul al 3-lea în serie

499
0
DISTRIBUIȚI

Pro-Tineret Sighişoara – Futsal Ceahlăul 4-8  (2-4)

Divizionara secundă pietreană de futsal Ceahlăul îşi consolidează locul al treilea în clasamentul seriei campionatului ligii a doua interne. Sâmbătă, elevii antrenorului Gabi Bucur şi-au apropiat o nouă victorie în deplasare. Ai noştri au învins la Sighişoara formaţia locală Pro-Tineret în cadrul jocului ce a contat pentru runda cu numărul 15 a sezonului în curs. În faţa localnicilor de la Pro-Tineret, pietrenii au fost tot timpul la conducerea partidei. Chiar dacă pe durata meciului au avut de traversat şi perioade mai puţin faste ca realizări tehnico-tactice, jucătorii Ceahlăului şi-au ţinut adversarii la o distanţă liniştitoare pe tabela de marcaj. Pentru tabăra nemţeană, izbânda de sâmbătă a fost conturată graţie golurilor semnate de Grigoriţă, Dumitru şi Todiresei (fiecare cu câte două realizări personale), Vlad Mihnea şi Marian Alexandru. Acesta din urmă s-a aflat la prima reuşită în tricoul pietrenilor de la Futsal Ceahlăul după transferul său de la Braşov.

În faţa penultimei clasate Pro-Tineret Sighişoara (locul 9 în ierarhia celor 10 competitoare), formaţia pietreană de futsal a înre-gistrat cea de-a zece victorie a stagiunii de Liga a II-a. Cu cele 30 de puncte adunate până la acest moment, ai noştri îşi consolidează locul al III-lea în ierarhia la zi. Grigoriţă şi compania stau la adăpostul celor opt puncte în plus, adunate faţă de ocupanta locului inferior (4), Luceafărul Buzău, dar în acelaşi timp rămân la trei puncte de oportunitatea participării la meciul „baraj“ de retrogradare-promovare în Liga 1. Mulţumit de jocul propriei formaţii şi mai ales de rezultat, antrenorul Ceahlăului, Gabi Bucur a considerat victoria de sâmbătă drept una normală şi meritată de ai lui. „Atât timp cât băieţii şi-au văzut de joc, era normal să ne aşteptăm la un succes. O contribuţie la acest rezultat pozitiv pentru noi şi-au adus-o şi cei doi portari, Postolache, respectiv Sergiu Dumea, care au apărat, fiecare, câte o repriză“.

Cu 10 victorii şi 5 înfrângeri, pietrenii de la Futsal Ceahlăul sunt favoriţi să-şi mărească diferenţa de puncte faţă de urmăritoarea directă în jocul de pe terenul propriu, anunţat chiar etapa viitoare. Pe 23 aprilie, Grigoriţă şi compania primesc vizita „luceferilor“ buzoieni, după care mai pot aduna alte victorii în ultimele două confruntări ale sezonului: în deplasare cu harghitenii de la Inter Gheorgheni (30 aprilie), respectiv, din nou în Polivalenta pietreană, la vizita buzoienilor de la Luceafărul, pe 7 mai.

(Ciprian AVĂDANEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here