Acasă Administratie Groapă adâncă de 30 de centimetri chiar la intrarea pe drumul...

Groapă adâncă de 30 de centimetri chiar la intrarea pe drumul abia reabilitat

3998
2
DISTRIBUIȚI

Recepţionat cu surle şi trâmbiţe miercuri, drumul judeţean 157 C spre Bisericani a scos deja la iveală calitatea proastă a lucrărilor. De sâmbătă dimineaţă, chiar la intrarea pe artera proaspăt reabilitată, o groapă transversală blochează accesul pe întreaga bandă de mers spre Bisericani. Groapa are o adâncime de vreo 30 de centimetri şi pare să se format în urma surpării sau tasării terenului în dreptul unui canal aflat chiar în intersecţie.

Valoarea contractului pentru reabilitarea celor şase kilometri de drum judeţean a fost de 13.412.969 de lei, bani asiguraţi prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL II).

Într-adevăr, s-a asfaltat drumul, s-a lărgit, s-au betonat şanţurile de scurgeri, s-au îndiguit versanţii, iar din avion lucrarea arată nemaipomenit. Miercuri, la recepţia lucrărilor, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, se arăta încântat şi mulţumea nemţenilor, constructorilor, guvernului şi cui îi mai era pe la-ndemână, pentru finalizarea acestei lucrări. Acum, după un an de şantier şi trei zile de la recepţie, lucrarea a început să-şi arate hibele ascunse.

Rămâne de văzut cât de repede va fi reparat în mod eficient drumul stricat şi ce surprize vor apărea în perioada următoare. (Corneliu CALIN)

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here