Groapă personalizată

Pe calea de acces care face legătura dintre strada Orhei şi Aleea Viforului, o gură de canal rămasă neacoperită a fost „personalizată“, pesemne, de şoferii care s-au temut să nu-şi rupă maşinile în două, fiind nevoiţi să treacă pe-acolo. Acelaşi drum este folosit zilnic şi de poliţiştii locali din Piatra-Neamţ, care au sediul tot pe Aleea Viforului, dar se pare că intervenţia „edilitară“ nu i-a deranjat deoarece se poate înţelege că le este şi lor de folos. Cei care au acoperit groapa, rămasă probabil în urma unor lucrări la reţeaua de apă (după urmele vizibile), s-au descurcat cu materiale „reciclabile“ aruncate prin jur: un cauciuc umplut cu bolţari şi un panou rutier. Dacă „gipanele“ unor oameni de bine încap chiar şi în aceste condiţii vitrege, nu e de glumit însă cu posibila intervenţie a autosa-nitarelor, ce ar putea avea loc prin zonă.

Poate domnii care au legea pe mâini se vor autosesiza şi vor încerca să schimbe situaţia, chiar dacă nu e vorba de o stradă aşa circulată ca Ştirbei Vodă, din Ca-pitală. (M.T.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>