Acasă Eveniment Impact auto la intersecţia spre Mănăstirea Bistriţa

Impact auto la intersecţia spre Mănăstirea Bistriţa

804
0
DISTRIBUIȚI
?

Neacordarea de prioritate dar şi viteza excesivă au dus la producerea unui grav accident rutier, în dimineaţa de 13 mai, pe DN 15, la intersecţia cu drumul care duce spre Mănăstirea Bistriţa (în satul Bistriţa, din comuna Alexandru cel Bun).

Evenimentul s-a petrecut pe la ora 8, în următoarele împrejurări stabilite de poliţişti. Un localnic în vârstă de 42 de ani conducea un autoturism Opel, nu a acordat prioritate unei autouti-litare (care circula cu viteză foarte mare) la ieşirea în drumul naţional, iar cele două vehicule s-au ciocnit atât de tare, încât au ricoşat în curţile unor case. Şoferul autoutilitarei (un bărbat de 46 de ani, din Satu Mare) a scăpat ca doar cu câteva zgârieturi, în timp ce vinovatul a suferit mai multe traumatisme severe. De altfel el a fost descarcerat din maşină de pompierii militari şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ, cu o ambulanţă.

Conducătorul auto care a provocat accidentul nu a putut sufla în etilotest, din cauza rănilor suferite, dar acestuia         i-au fost recoltate probe de sânge la spital, pentru a se stabili dacă se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. El a fost transferat la Iaşi, din pricina multiplelor leziuni cranio cerebrale însoţite de hemoragie cerebrală. A suferit de asemenea fracturi craniene, multiple fracturi costale şi ale membrelor. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here