În sfârşit! Începe reparaţia drumului de la Ursuleţ

Aşa cum anunţau autorităţile în urmă cu câteva zile, tronsonul de drum de la intrarea în Piatra- Neamţ dinspre Bicaz a intrat în reabilitare, după nenumărate demersuri făcute la Bucureşti, atât de reprezentanţii Consiliului Judeţean cât şi de primarul municipiului, pentru stabilirea dreptului de administrare asupra acestuia. Ieri, muncitorii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi (DRDP) au început să pregătească terenul în vederea asfaltării. Lucrarea nu ar trebui să dureze foarte mult, fiind vorba despre o porţiune de doar câteva sute de metri, dar este extrem de importantă pentru siguranţa participanţ ilor la trafic având în vedere că în prezent arată mai rău decât un drum de ţară dat uitării. „În această fază se desfăşoară lucrările de frezare pentru aducerea la cotă în vederea efectuării reparaţiilor la covorul asfaltic, operaţiune care va începe joi, astfel încât până la sfârşitul săptămânii lucrarea să fie finalizată. În ceea ce priveşte supralărgirea respectivului tronson, aceasta va fi amânată după introducerea conductei de aducţiune apă de către ApaServ. Programul de reparaţii agreat cu cei de la drumuri naţionale va continua cu tronsonul de drum din zona Ocol de pe DN15 B Piatra- Neamţ – Târgu-Neamţ şi drumul către limita cu judeţul Harghita“, a declarat preşedintele Ionel Arsene. Potrivit reprezentanţilor Consiliului Judeţean, care au avut inclusiv o întâlnire cu directorul DRDP pe această temă, pe lângă reparaţiile efective s-a solicitat supralărgirea tronsonului şi instalarea în zonă a unei platforme cu cântar având în vedere traficul intens al maşinilor de mare tonaj. (R. CHIRILĂ)

Un comentariu la „În sfârşit! Începe reparaţia drumului de la Ursuleţ

  • septembrie 13, 2017 la 10:44 AM
    Permalink

    Cine este dispus sa tina un pariu ca la scurt timp dupa finalizarea lucrarii se va trezi o firma gen ApaServ sa vina si sa sparga covorul asfaltic proaspat turnat?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>